Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / ААРЪН РУСО – ИНТЕРВЮТО

ААРЪН РУСО – ИНТЕРВЮТО

ААРАН РУСО
Aaron-Russo-1
Аарън Русо

В много интересно интервю направено от Алекс Джонс, филмовият продуцент и музикален мениджър Аарън Русо изложи много интересна информация от първа ръка за дневния ред на Глобалистите в САЩ. Семейство Рокфелер са част от тях. Ник Рокфелер казал на Русо за плана им да имплантират в бъдеще микрочип на населението, да го предупреди за "събитие, което ще ни позволи да нападнем Афганистан и Ирак" единадесет месеца преди 09.11 и предсказа, че "войната срещу тероризма" е измислица, където "купените" войници на НАТО, ще търсят в пещери врагове, които никога не са съществували. Рокфелер също се опитал да наеме Aaron Russo към Съвета за външни отношения по време на мандата на тяхното приятелство. Днес изглежда, че семейството на фамилия Рокфелер съвсем не се шегува с това, което са предприели да направят, а именно, да се въведе високо-технологична мрежа за контрол, която ще следи всяка стъпка на населението чрез имплантиране на RFID микрочипове.Намеренията на Ник Рокфелер да въведе микрочип популации и безкасово общество са обхванати в китайските медии по инициатива на Съединените Щати. В Австралия и някои щати на САЩ, това вече е факт, като в началото се предприемат платени Пи Ар кампании, организирани с купуването на "фалшиви" доброволци, които да поставят микрочип RFID, пред медиите "напълно" доброволно.

Този процес вече е започнал и в Китай. Пи Ар кампанията на Рокфелер за безкасово общество, което имплантирайки си чипа, ще може да се ползва от спешна медицинска помощ и услуги, "свободно" пазаруване и кредитиране, бърза идентификация в интернет мрежата за локализиране на индивида и по-бързо обслужване в големите вериги молове и супермаркети е вече факт и в Китай.Снимките отдолу са от Пи Ар кампанията, подета лично от Ник Рокфелер, както и от пресата на водещи печатни издания в Китай.

[aesop_gallery id="2205"]

kolaje-China-Roscfeller

rfid_chip_at_fingertipЧипа RFID се имплантира в дясната ръка. А точното място ще определи служебното лице, което ще бъде специално оторизирано за тази цел.Днес ние сме на една крачка по-близо до приемането от сената на САЩ, Австралия и Европейския Съюз на закон за задължително му поставяне след 2030 г. От 2013 г. този RFID чип се използва в областта на финансовите транзакции, здравна сигурност и регистрация за идентичност. Пиар кампанията в медиите ще започне точно с тези констатации. Те ще се прилагат постепенно и твърдо ще се убеждават гражданите, че всичко е за тяхната безопасност. Въпроса е...опасност от кого? Глобалистите днес имат готов отговор, която функционира дълбоко на психологично ниво. Те създават закони с които освобождават по-бързо престъпниците, поставят им се по-ниски присъди, за да се увеличава престъпността, така населението ще се поддържа в състояние на напрежение и безизходица. Те ще загубят самоувереността си и в един "светъл ден", ще излезе корумпиран политик, който ще заяви, че поставянето на чип ще премахне престъпността. Той ще убеди обществото, че чипа ще предотврати кражба, убийство или изобщо престъпление, така заблудените ще го поискат сами, а самата система, вече узаконена, ще принуди и останалата част от населението. Това не е фантастика, а реалност. Това не е някъде в бъдещето, а се прави днес. В големите вериги хранителни магазини, които ще бъдат под протекцията само на отделни корпорации в бъдеще, ще се поставят роботизирани касови апарати, които ще позволяват да влизат за храна, само хората, които имат имплантиран чип. Днес този процес в Европейския Съюз се подготвя много внимателно. Всички са свидетели на това. Изграждат се автомагистрали, финансирани именно от Брюксел, по които ще се снабдява по-бързо и ефективно със стоки, които ще се произвеждат само от търговски компании свързани с глобалния елит и семейства. Малките семейни фирми, както и фирми от дребния бизнес ще бъдат с времето умишлено водени към фалит, чрез вкарване в дългове, кредитирани именно от банковата система, която също е в ръцете на Глобалистите. Автомагистралите ще са снабдени със системи за видео проследяване и сензори за засичане на хората с RFID импланти. Такива чипове вече се поставят и в гумите на автомобилите от ново поколение. Трябва да стане ясно, че производителите днес на автомобили съвсем не се интересуват от намаляване на вредните емисии изхвърляни в атмосферата, които са отровни не само за човека, но и за атмосферата на Планетата ни. Те са заинтересувани повече от оборудването на невидими за потребителите части в автомобилите и превозните средства, точно с GPS чипове. Този процес е далеч повече от реален отколкото можем да осъзнаем. И това не е всичко...защото темата е много обхватна. Всъщност ето и самото интервю на Аарън Русо, което е 1ч. и 20 мин. В памет на Аарън Русо (1943-2007). С това историческо последно интервю на филмовият продуцент правя дълбок поклон към душата му. Нека почива в мир!
страницата подготви: Пешо Симеонов

Russo---Rockfeller-2

 

В много интересно интервю направено от Алекс Джонс, филмовият продуцент и музикален мениджър Аарън Русо изложи много интересна информация от първа ръка за дневния ред на Глобалистите в САЩ. Семейство Рокфелер са част от тях. Ник Рокфелер казал на Русо за плана им да имплантират в бъдеще микрочип на населението, да го предупреди за "събитие, което ще ни позволи да нападнем Афганистан и Ирак" единадесет месеца преди 09.11 и предсказа, че "войната срещу тероризма" е измислица, където "купените" войници на НАТО, ще търсят в пещери врагове, които никога не са съществували. Рокфелер също се опитал да наеме Aaron Russo към…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ рейтинг - 95%

95%

резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4.43 ( 15 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА / ЕП 1

"От глупост си мислим, че знаем всичко за света в който живеем...но всъщност нищо не …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.