Real Time Web Analytics
Начало / ИЗВЪНЗЕМИЕ / Барак Обама ще разкрие извънземни и НЛО подробности, притежавани от САЩ, преди да напусне поста си

Барак Обама ще разкрие извънземни и НЛО подробности, притежавани от САЩ, преди да напусне поста си

Попаднах на интересно съобщение, което ще преведа и ще споделя с вас. Въпреки, че аз лично съм доста скептичен и резервиран по този въпрос. Та, Барак Обама е близо до вземане на решение за новаторско изявление относно НЛО и извънземна дейност на планетата ни, преди да напусне поста си. Президентът на САЩ е под натиск, благодарение на обещания за разкриване на подобна информация, направени от кампанията на кандидата на демократите, Хилъри Клинтън. Стивън Басет, изпълнителен директор на базираната в САЩ Paradigm Research Group (PRG), смята, че може да има масивна вълна от подобни съобщения в близкото бъдеще. Той допълва, че Англия ще последват примера им почти веднага след това.

69-годишният Басет е лобирал в Белия дом в продължение на 20 години за да освободи тези подробности и е развълнуван да бъде "на ръба" за окончателното установяване на истината.

Той заяви пред Daily Express: "Това ще бъде реалност през тази година и на първите страници на вестниците по целия свят", като добави, че" ЕТ са реални". Ето и откъси от изявлението му.

"Най-значимата новина, която човечеството е имала някога."

"Ние ще имаме разкриване тази година. Аз не съм сигурен кой ще спечели изборите, но мисля, че Обама ще бъде президента на разкриването."

"Той ще бъде номиниран за Нобелова награда за подобно съобщение."

"Аз съм 85% сигурен, Обама ще направи съобщението, преди да напусне поста си и в рамките на дни Англия ще го последва."

Стивън Басет
Стивън Басет

Възможните откровения ще бъдат следствие от изявленията на Хилъри Клинтън в ТВ токшоу, че е се интересува от прозрачност на информацията за ЕТ и НЛО. Ръководителя на предизборната и кампания, Джон Подеста, също говори за освобождаване на най-секретните файлове по тези въпроси. Кандидатката на Демократите каза това на живо пред Америка, в предаването на Jimmy Kimmel. (За това писах дълга статия, Виж тук) Тя върви по стъпките на мъжа си Бил, който се появи в същото шоуто през 2014 г. и бе попитан дали той някога е проявил интерес към секретни файлове за НЛО или Зона 51 - където се твърди, че се извършва от десетилетия "обратен инженеринг" на катастрофирали извънземни кораби. Отговора му беше много уклончив. Говорейки за първи път по телевизията по този въпрос обаче, Хилъри каза пред Kimmel: "Отивам да го направя отново.  А и има ново име за НЛО. Това е Необясними Въздушни Явления." Изглежда Хилъри е доста навътре в тази информационна среда. Тя каза още:

"Това е новата номенклатура. Бих искала да се запозная по подробно с тези секретни файлове и да се надяваме да ги направя толкова обществени, колкото е възможно." И допълва:

"Ако там няма нищо, нека да кажат на обществото, че няма. Но ако има нещо там, аз съм длъжна да го споделя с хората, освен ако това е заплаха за националната сигурност."

Публикацията подготви за вас и преведе: П. Симеонов

Попаднах на интересно съобщение, което ще преведа и ще споделя с вас. Въпреки, че аз лично съм доста скептичен и резервиран по този въпрос. Та, Барак Обама е близо до вземане на решение за новаторско изявление относно НЛО и извънземна дейност на планетата ни, преди да напусне поста си. Президентът на САЩ е под натиск, благодарение на обещания за разкриване на подобна информация, направени от кампанията на кандидата на демократите, Хилъри Клинтън. Стивън Басет, изпълнителен директор на базираната в САЩ Paradigm Research Group (PRG), смята, че може да има масивна вълна от подобни съобщения в близкото бъдеще. Той допълва, че Англия ще последват…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

рейтинг - 0%

0%

резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала.

User Rating: 4.57 ( 13 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Странни НЛО, летящи над “Зона 51” в Невада

Много интересни непознати летящи обекти бяха заснети наскоро с камера над пустинята Невада, много близо …