Real Time Web Analytics
Начало / ИЗВЪНЗЕМИЕ / БИВШ АГЕНТ НА ЦРУ, ПРОГОВАРЯ ЗА ТАЙНИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ЗА НЛО

БИВШ АГЕНТ НА ЦРУ, ПРОГОВАРЯ ЗА ТАЙНИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ЗА НЛО

Петър Симеонов
Петър Симеонов

ЕМБАРГО НА ИСТИНАТА” е документален филм, който се надява да докаже прикриването на факти и доказателства от правителството на САЩ, за извънземни посещения на Земята. Джереми Кениън е един от авторите на филма, който има за цел да изследва събитията довели до историческото разкриване на истината и гражданското изслушване на свидетели, като това са историци, журналисти и учени. Поради запитвания за това интервю, се разрових в архивите си и естествено реших веднага да го кача и тук. Благодаря на хората, които ми припомниха за него. Още повече, че интервюто е преведено на български с мои усилия и мястото му е именно тук в този сайт!
Клипа от 17-минутното подробно интервю с Анонимен служител на ЦРУ, стана повратна точка в историята на съвременната уфология. Мъжът, известен само като “Anonymous” твърди, че е работил за правителството на САЩ. Свидетелствата Му дават изобличаващи доказателства срещу тези, които твърдят, че правителството не знае за извънземно присъствие на планетата. “Anonymous” твърди, че е участвал в редица проекти, които се въртят около НЛО и извънземни. Той свидетелства, че тези ултра секретни проекти са свързани към най-високите етажи на правителството на САЩ.
Едно от най-смелите изявления, направени от “анонимния” агент се фокусира върху президента Айзенхауер, който при разследване на събития свързани с НЛО в Зона 51, му е бил направен отказ за достъп до строго секретната военна база. Той е заплашил висши офицери, че ще изпрати войските да нахлуят в помещенията на строго охранявания обект. В този момент, анонимният агент на ЦРУ е изпратен в Зона 51 в опит за успокояване и изясняване на ситуацията, и че исканията, изложени от президента Айзенхауер са да установи присъствието в Зона 51 на различни извънземни кораби, които се съхраняват в хангари под земята, в това число и катастрофиралият летящ диск от случая “Розуел” през 1947 година, в Ню Мексико.
Изповедите на този човек със сигурност изглеждат убедителни. Той не крие, че състоянието му се влошава, и иска да сподели тайните си преди да напусне този свят. Неговите признания от смъртното легло предизвикаха смут в областта на НЛО и конспирациите. Неговата дума “няма какво да губя” е наистина убедителна, но липсата на безспорни доказателства оставя на преден план ежедневните въпроси.
Разбира се, филмът ЕМБАРГО НА ИСТИНАТА” не се основава единствено на показанията на анонимния свидетел и определено ще даде интересен поглед на зрителите от публичното изслушване на 30 часовите показания на учени, бивши военни служители и пилоти във Вашингтон, както и хората, които участват в разкриването на истината за НЛО.
официален сайт: www.citizenhearing.org

"ЕМБАРГО НА ИСТИНАТА" е документален филм, който се надява да докаже прикриването на факти и доказателства от правителството на САЩ, за извънземни посещения на Земята. Джереми Кениън е един от авторите на филма, който има за цел да изследва събитията довели до историческото разкриване на истината и гражданското изслушване на свидетели, като това са историци, журналисти и учени. Поради запитвания за това интервю, се разрових в архивите си и естествено реших веднага да го кача и тук. Благодаря на хората, които ми припомниха за него. Още повече, че интервюто е преведено на български с мои усилия и мястото му е…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

рейтинг - 95%

95%

резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала.

User Rating: 4.5 ( 38 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

ИНТЕРВЮТА С ПУТИН / The Putin Interviews (2017)

Уилям Оливър Стоун (на английски: William Oliver Stone) е американски режисьор, сценарист и продуцент, носител …

Един коментар

  1. Понеже видео файла е с добро качество, на някои от вас е възможно да “сече”. В този случай, ако прекъсва, натиснете пауза, изчакайте докато се понапълни буфера и гледайте без проблеми!