Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / ВАКСИНИТЕ – ОТ ПРИКРИВАНЕ ДО КАТАСТРОФА

ВАКСИНИТЕ – ОТ ПРИКРИВАНЕ ДО КАТАСТРОФА

Vaxxed_posterПрез 2013 г., биологът Д-р Брайън Хукър получил обаждане от старши учен в Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията (CDC), които доведоха до проучване на агенцията за 2004 г. на морбили-паротит-рубеола (MMR) ваксина и нейната връзка с аутизъм. Ученият, д-р Уилям Томпсън, призна, че CDC е пропуснало умишлено от решаващо значение данни в окончателния им доклад, които разкриват причинно-следствена връзка между ваксината MMR и аутизма.
През няколко месеца, д-р Хукър записва телефонните разговори,на д-р Томпсън който осигурява поверителните данни да бъдат умишлено унищожени от колегите му от CDC. Д-р Хукър привлича помощта на д-р Андрю Уейкфийлд, британски гастроентеролог, който е лъжливо обвинен за създаване на движение за анти-VAX, когато той съобщава за първи път през 1998 г., че ваксината MMR може да причини аутизъм. В продължаващите си усилия, да се застъпи за здравето на децата, Уейкфийлд (Wakefield) насочва този документален филм в изследване на доказателствата зад едно ужасяващо прикритие извършено от правителствената агенция на САЩ, натоварени с опазването на здравето на американските граждани. Интервюта с фармацевтични вътрешни лица, лекари, политици и родители на засегнати деца от ваксината разкриват обезпокоителна измама, която е допринесла за огромното увеличение на аутизъм и потенциално най-катастрофалната епидемия от нашия живот. От страна на Европейския Съюз, Великобритания и САЩ, са направени огромни усилия този филм да бъде дискредитиран. Трябва да се отбележи, че Западния свят днес е навлязъл в територията на тоталитаризма. Забраняване на информация, която не е изгодна на корпорации с глобален обхват е пряк опит за контрол над свободата на словото. В тази игра днес се намесва от западната пропаганда Русия, която разбира се няма нищо общо с проблема за ваксините. Ако детето ви е счупило чашата, виновни са руснаците. Винаги съм казвал, че "Истината не е пропаганда. Пропаганда са версиите за нея!". А самият Робър Де Ниро, ден след като оповести, че ще покаже в рамките на фестивала Трайбека скандалния си документален филм против ваксините „От прикриване до катастрофа” („Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe”), се отказа от решението си. „В стремежа си да покажем филма се надявах, че ще предизвикаме дискусия около проблем, с който моето семейство е дълбоко свързано", казва той в изявление. – "Но след като преразгледахме решението си с останалите колеги от фестивала и след като се консултирахме с различни хора от научната общност преценихме, че той не допринася за дискусията, която се надявах, че би могъл да предизвика.”

VAXXED-Banner

Режисьор на филма е Андрю Уейкфийлд (Andrew Wakefield) и произведен от Del BigTree. Пожелавам Ви приятно гледане!


През 2013 г., биологът Д-р Брайън Хукър получил обаждане от старши учен в Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията (CDC), които доведоха до проучване на агенцията за 2004 г. на морбили-паротит-рубеола (MMR) ваксина и нейната връзка с аутизъм. Ученият, д-р Уилям Томпсън, призна, че CDC е пропуснало умишлено от решаващо значение данни в окончателния им доклад, които разкриват причинно-следствена връзка между ваксината MMR и аутизма. През няколко месеца, д-р Хукър записва телефонните разговори,на д-р Томпсън който осигурява поверителните данни да бъдат умишлено унищожени от колегите му от CDC. Д-р Хукър привлича помощта на д-р Андрю Уейкфийлд, британски гастроентеролог, който е…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ рейтинг - 98%

98%

резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4.45 ( 49 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

КОНСПИРАЦИЯ – Убийство във Ватикана

СЕЗОН 1 / ЕПИЗОД 8. В тази серия ще видите изследването на четири теории на …