Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / В Кувейт са заснети два НЛО, от различни хора и различни позиции.

В Кувейт са заснети два НЛО, от различни хора и различни позиции.

Петър Симеонов
Петър Симеонов

Пет различни видео клипа, представят един и същ инцидент с НЛО над един и същ град, заловен от различни позиции. Събитието се е случило на 19 февруари 2017 или преди два дни. Това, което прави този случай интересен е фактът, че той е заснет от трима човека в Кувейт. Клиповете показват едно бяло светещо кълбо и друг НЛО в по-ниска надморска височина. Всъщност не се случва всеки ден, много хора да заснемат едно и също появяване на НЛО. Което пък от своя страна говори, че тук в никакъв случай не става въпрос за масова халюцинация, монтаж и т.н. Просто всички скептични предположения ще бъдат смешни, преди да бъдат изречени. Още повече, че видеозаписите са направени през деня, което е допълнителен плюс към реалността на събитието. Много пъти съм казвал, че нощните видео записи на НЛО са доста ненадеждни, поради факта, че виждаме само светлина, която пък може да е и от лесно обясними земни обекти. При записите през деня се вижда източника на светлината и това прави явлението по значимо за изследователите.

Някои НЛО експерти са открили още видео доказателства, за това наблюдение. Те казват, че броят на хората станали свидетели е поразителен, над хиляда човека, които са преки очевидци на едно и също нещо и съвсем скоро можем да очакваме повече клипове, показващи това специално наблюдение, през следващите няколко седмици. Местни хора твърдят, че извънземните обичат да посещават Кувейт, защото това е древен народ с древни традиции, които са все още в сила и до днес. Тук ще поставя и петте клипа. Разсейте се от злобата през деня и вие. С усмивка: Пешо Симеонов


Следващия видеоклип е обзор на инцидента в Кувейт и още един над Иран на 20.02.2017 год. от you tube канала на "secureteam10"

Пет различни видео клипа, представят един и същ инцидент с НЛО над един и същ град, заловен от различни позиции. Събитието се е случило на 19 февруари 2017 или преди два дни. Това, което прави този случай интересен е фактът, че той е заснет от трима човека в Кувейт. Клиповете показват едно бяло светещо кълбо и друг НЛО в по-ниска надморска височина. Всъщност не се случва всеки ден, много хора да заснемат едно и също появяване на НЛО. Което пък от своя страна говори, че тук в никакъв случай не става въпрос за масова халюцинация, монтаж и т.н. Просто всички скептични…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ рейтинг - 35%

35%

резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала.

User Rating: 4.59 ( 10 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

НЛО над Тепостлан

В рубриката на сайта "НЛО във видео" ви представям един много интересен видеозапис, който са …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.