Real Time Web Analytics
Начало / ОБЩЕСТВА / Нов Световен Ред / ГЕЙ НАЧЕЛО НА СУХОПЪТНИТЕ ВОЙСКИ НА САЩ

ГЕЙ НАЧЕЛО НА СУХОПЪТНИТЕ ВОЙСКИ НА САЩ

Сенатът на САЩ утвърди кандидатурата на 47-годишния Ерик Феминг за министър на сухопътните войски, с което за първи път начело на един от родовете войски на Съединените щати беше назначен открит гей, предаде Би Би Си.

Новият министър на американските сухопътни войски очакваше от осем месеца утвърждаването на кандидатурата си. Взимането на положителното решение беше възпрепятствано от сенатора републиканец от Канзас Пет Робъртс, който искаше да получи от бъдещия министър гаранции, че нито един от държаните в Гуантанамо затворници няма да бъде преместен в канзаски затвор, ако президентът Барак Обама закрие затвора в Гуантанамо. Робъртс одобри Фенинг едва след като заместник-министър на отбраната му обяснил, че едва ли оставащото време на президентския пост ще стигне на Обама за това да закрие затвора в Гуантанамо.
Kissing
Обама номинира Фенинг за министър на сухопътните войски през септември 2015 г. През последните 25 г. той е заемал различни постове в Конгреса и в Пентагона. Освен това Фенинг беше и в ръководството на организацията Gay & Lesbian Victory Fund, чиято цел е увеличаване броят на гейовете в органите на властта в САЩ. През 2011 г. администрацията на Обама официално отмени политиката „не питай, не говори“, която забраняваше службата в армията на САЩ на откровени гейове и лесбийки. Интересно националните телевизии в България не отразиха тази важна новина. Все пак става въпрос за една от най-могъщите военни сили на планетата, на чието кормило застава хомосексуална личност. Изглежда някой американофили в България се срамуват от това. Спомнете си и какво написах по темата за президентските избори в САЩ. (Виж тук) Цитирам: “… Всъщност правителството в сянка е основния кукловод. Те поставят президенти днес. Ако преди поставяха свои кадри и бяха заплашени от пробив на „чужди“ за тях кандидат президенти, те прибегнаха до крайността да поставят „черна“ глава на Северно-американската нация. Отново добре премислен ход, имайки предвид расистките предразсъдъци в САЩ. Обама направи два мандата. Следващия им полезен ход е бил в действие още при втория мандат на Барак Обама. Ако вече поставихме „черен“ за президент, следващия трябва да бъде жена. Така ще изглежда, че САЩ са напълно демократична държава. Ако продължават по същия начин, само и само да имат „свой човек“ на най-главния пост в Щатите, Правителството в сянка, може би ще постави за свой кандидат личност с хомосексуални наклонности. За по-следващ някой водач на Ислямска Държава, за да звучи още по-„демократично“. И накрая може би ще изкарат някой извънземен от раса, за която не сме чували все още и ще го обявят не само за техен президент, но и за световен лидер на всички народи. Така кръгът се затваря и конспираторите ще млъкнат веднъж завинаги. Смешно е. Но това е в кръга на шегата….” Това е, събитията го потвърждават, въпреки, че е на шега. Наблюдавайте в бъдещето и ще осъзнаете, че нищо в политиката на САЩ не е случайност. Поставих тази информация в сайта ми, защото тя е още едно малко парченце от пъзела към пътя за Нов Световен Ред.


Източник: www.washingtontimes.com

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

БАВНАТА СМЪРТ НА ЕВРОПА /ЧАСТ 1/

С магията на интернет днес, моите мисли, размишления и лични убеждения, достигат както до вас, …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.