Real Time Web Analytics
Начало / Артефакти / ГИГАНТСКА РЪКА НА “ИЗВЪНЗЕМЕН” Е ОТКРИТА В ПЕРУАНСКА ПУСТИНЯ

ГИГАНТСКА РЪКА НА “ИЗВЪНЗЕМЕН” Е ОТКРИТА В ПЕРУАНСКА ПУСТИНЯ

Петър Симеонов
Петър Симеонов

Открити са органични останки от три големи пръста, които могат да принадлежат на гигантски хуманоид или извънземно същество, погребани дълбоко в недрата под пустинята на Перу. Въпреки, че за сериозни научни институции, все още предстои да разгледат откритието, находката е вече официално обявена в публичното пространство. Екипът, който разкри така нареченият вече гигантски извънземен нокът се притеснява, да не се потули и този случай. Преди повече от 4 години беше открит гроб със скелети на близо 3 метрови хуманоиди, чиито черепи бяха очевидно удължени в задната част. Това откритие беше заметено под килима.

Този път членовете на екипа казват, че откритието им е направено в района на Куско, Перу. Екипът допълнително твърди, че са открили удължен "човешки" череп близо до ръката с три огромни и удължени пръста. Точното местоположение все още не е разкрито, по разбираеми причини, но откривателите намекнаха, че тази невероятна находка е открита в система от подземни пещери. Ако някои от Вас, които са гледали трета серия на документалният ми филм "Сериозно за НЛО", ще си спомнят, че в началото ставаше въпрос за "Пещерите де лос Тайос" и подземните коридори от тунели на Южна Америка.

Браян Фостър
Браян Фостър

Откритието е споделено с изследователя Браян Фостър (Brien Forester). Той твърди, че екип от умишлено неназовани за сега експерти е разгледал пръстите, като направили първата научна констатация, че ръката има твърде много кости, за да бъде от човек. Екипът от експерти също така заявил, че ръката се проверява, дали е истински биологичен обект, чрез серия от рентгенови снимки от ново поколение. "Нокътят" е насрочен също за по-нататъшно изследване в престижни лаборатории на САЩ. Екипът разкри още, че радиовъглеродни и ДНК-тестове ще изведат откритието към истинския произход, което за сега и за съжаление е твърде песимистично за да преобърне историята на човечеството.

(Видео файла е актуализиран и е преведен на български по слух. Ако има грешки, извинявайте предварително!)

Публикацията подготви за Вас: Пешо Симеонов

Открити са органични останки от три големи пръста, които могат да принадлежат на гигантски хуманоид или извънземно същество, погребани дълбоко в недрата под пустинята на Перу. Въпреки, че за сериозни научни институции, все още предстои да разгледат откритието, находката е вече официално обявена в публичното пространство. Екипът, който разкри така нареченият вече гигантски извънземен нокът се притеснява, да не се потули и този случай. Преди повече от 4 години беше открит гроб със скелети на близо 3 метрови хуманоиди, чиито черепи бяха очевидно удължени в задната част. Това откритие беше заметено под килима. Този път членовете на екипа казват, че откритието…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ рейтинг - 99%

99%

резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала.

User Rating: 4.47 ( 58 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Странни НЛО, летящи над “Зона 51” в Невада

Много интересни непознати летящи обекти бяха заснети наскоро с камера над пустинята Невада, много близо …