Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / Двойник на “Хилядолетния сокол” е заснет в небето над Ню Йорк

Двойник на “Хилядолетния сокол” е заснет в небето над Ню Йорк

Петър Симеонов
Петър Симеонов

Не се абстрахирайте от заглавието на публикацията. Така беше публикувана и аз разбира се я оставих, както са решили да я публикуват и свидетелите. За тези, които не знаят кой е “Хилядолетния сокол”, ще добавя, че това е космическия лайнер на Хан Соло от поредицата “Междузвездни войни”(Виж тук).

Тук обаче става въпрос за реален видеозапис на НЛО. Нормално е да се сравнява с нещо, което вече ни е познато. Просто психология. Въпреки, че лично на мен от това, което виждам, не ми прилича изобщо на споменатия космически кораб на Хан Соло. Но както и да е. Аз ще отразя информацията, такава, каквато е.

Мистериозен летящ обект е бил забелязан в небето над Ню Йорк, като свидетелите смело заявиха, че определено и без съмнение е Н.Л.О. Това всъщност са един мъж и приятелката му, които са направили и самия видеозапис на странния апарат в небето, който са забелязали съвсем случайно пред камерата. Клипът показва предполагаем летящ обект, който има прилики с “Millennium Falcon” от поредицата “Star Wars”.

Falcon

Въз основа на описанието от кадрите, двойката се прибирала между 9 и 10 вечерта, когато забелязали ярък светещ обект от лявата им страна. Те го описват като апарат с пълна осветена повърхност. Не се виждали мигащи светлини в интервал, както са задължени да имат всеки земен летящ апарат. Те обясняват още, че цялата повърхност по него е била осветена, като че ли е нажежена. От видеото става ясно, че записа е направен на 4 август, но едва наскоро е споделен в мрежата от Mutual UFO Network.

Мъжът, който във видеото прави записа, пита приятелката си , какъв обект може да е това. Момичето, известено от кадрите само с името Анет отговоря, че не е сигурна, но е уверена, че не може да е самолет, защото те не летят толкова ниско. Двамата описват още обекта като прозрачен и са сигурни, че това НЛО ги е наблюдавало. Свидетеля казва още, че формата и големия размер на обекта не може да бъде на какъвто и да е самолет. Анет се съгласява напълно с приятеля си. Вижте този интересен видеозапис и Вие.

За Вас подготви публикацията: Пешо Симеонов

Не се абстрахирайте от заглавието на публикацията. Така беше публикувана и аз разбира се я оставих, както са решили да я публикуват и свидетелите. За тези, които не знаят кой е "Хилядолетния сокол", ще добавя, че това е космическия лайнер на Хан Соло от поредицата "Междузвездни войни"(Виж тук). Тук обаче става въпрос за реален видеозапис на НЛО. Нормално е да се сравнява с нещо, което вече ни е познато. Просто психология. Въпреки, че лично на мен от това, което виждам, не ми прилича изобщо на споменатия космически кораб на Хан Соло. Но както и да е. Аз ще отразя информацията,…
рейтинг - 27%

27%

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4.64 ( 18 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

БИВШ АГЕНТ НА ЦРУ, ПРОГОВАРЯ ЗА ТАЙНИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ЗА НЛО

“ЕМБАРГО НА ИСТИНАТА” е документален филм, който се надява да докаже прикриването на факти и …