Real Time Web Analytics
Начало / ВИДЕОТЕКА / Древните извънземни (еп.2, сезон 12)

Древните извънземни (еп.2, сезон 12)

СЪЗДАДЕНИ ОТ БОГОВЕТЕ

В този епизод ще видите: Може ли пред очите ни да се крие доказателство за извънземно посещение? Авторите проследяват едни от най-спорните артефакти, които все още не могат да бъдат обяснени от конвенционалната научна общност. „Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?

Теоритиците се замислят за метални артефакти, които биха могли да осигурят физически доказателства за извънземни, които са посещавали Земята в далечното минало; в Джаксънвил, Флорида странна метална сфера пада от небето; един древен алуминиев клин пречи на историците.

За български превод, използвайте белият бутон, долу в дясно на плеъра!
Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода и на този сезон!

ЕПИЗОД 1
ЕПИЗОД 1
ЕПИЗОД 3
ЕПИЗОД 3
ЕПИЗОД 4
ЕПИЗОД 4Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА / ЕП 1

"От глупост си мислим, че знаем всичко за света в който живеем...но всъщност нищо не …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.