Real Time Web Analytics
Начало / Артефакти / Древните извънземни (еп.3, сезон 13)

Древните извънземни (еп.3, сезон 13)

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ПРОТОКОЛИ /3 епизод/

През 2017 г. един странен обект с форма на пура влезе в нашата слънчева система от друга звездна система. Той пътуваше по необичайна траектория, което накара някои астрономи да предположат, че може да бъде извънземен кораб. Това повдигна един важен въпрос - ще имаме ли план за това какво да направим, ако срещнем интелигентен извънземен живот?

Този епизод е освободен от абонамент

 

 

1 епизод
1 еп.

1. НЛО КОНСПИРАЦИЯ - През 2017 г. беше разкрито, че Министерството на отбраната на САЩ, наскоро е харчило милиони за разследващи доклади за НЛО. Това е последното разкриване на поредица от тайни правителствени проекти за НЛО.

 

 

2 еп.
2 еп.

2. ЗАБРАНЕНИТЕ ШИФРИ НА ДА ВИНЧИ - Изследователите твърдят, че има скрити послания, които могат да бъдат намерени в творбите на Леонардо да Винчи.

 

 

4 еп.
4 еп.

4. ЧЕРНИТЕ ДУПКИ НА ЗЕМЯТА - Може ли черните дупки да съществуват не само в космоса, но и на Земята? И ако е така, може ли черните дупки на Земята да предизвикат странни изчезвания и други необясними явления в продължение на векове?

 

 

5 еп.
5 еп.

5. ПУСТИННИ КОДОВЕ - Дали гигантски древни рисунки, са част от древен код за извънземни?

 

 

6 еп.
6 еп.

6. ЗОНА 52 - Може ли известността на Area 51 да служи като прикритие за много по-големи и най-секретни извънземни експерименти, които се провеждат на различни места?

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

От наблюденията на НЛО в Броуд Хейвън отминаха 42 години

Наблюдение на НЛО от група ученици от Пембрукшир остава един от най-известните случаи в Уелс. Това …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

s2Member®