Real Time Web Analytics
Начало / ВИДЕОТЕКА / Древните извънземни (еп.4, сезон 12)

Древните извънземни (еп.4, сезон 12)

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ АРХИТЕКТИ

Много от архитектурните чудеса на древния свят носят удивителни прилики една с друга, въпреки че са били построени от цивилизации, разделени на хиляди километри и за които се смята, че нямат контакт помежду си. Разделени с повече от 7500 мили, пирамидата в Гиза, Египет и Алеята на мъртвите в Теотиуакан, Мексико, съдържат пирамиди, които са подравнени със съзвездието на пояса на Орион. Един древен пирамиден храм в Камбоджа, известен като Басей Чамкронг, е почти идентичен с Храма на Ягуара в Гватемала. Много от тези структури, са построени с каменни плочи, тежащи над сто тона. Но как примитивните хора постигат такива изключителни подвизи? И защо виждаме подобни прилики? Могат ли тези места да са проектирани от чужди архитекти?

„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?

За български превод, използвайте менюто, долу в дясно на плеъра!
Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода и на този сезон!

ЕПИЗОД 1
ЕПИЗОД 1
ЕПИЗОД 2
ЕПИЗОД 2
ЕПИЗОД 3
ЕПИЗОД 3
ЕПИЗОД 3
ЕПИЗОД 5

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА / ЕП 1

"От глупост си мислим, че знаем всичко за света в който живеем...но всъщност нищо не …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.