Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / ЗАГАДКИ С ИЗВЪНЗЕМНИ: Гората Рендълшъм

ЗАГАДКИ С ИЗВЪНЗЕМНИ: Гората Рендълшъм

ГОРАТА РЕНДЪЛШЪМ
(Alien Mysteries: Rendlesham Forest)
На Бъдни вечер през 1980 г. американските пилоти Джим Пенистън и Джон Бъроуз се отправят към гората Рендълшъм, Англия, за да разследват случая на вероятно свален самолет. (10 март.2013г)

Резюме към поредицата:

ЗАГАДКИ С ИЗВЪНЗЕМНИ (2013г.)
Alien Mysteries /2013
"Загадки с извънземни" е канадска UFO документална поредица с истории за наблюдения на НЛО, отвличания и срещи с извънземни или разкази от първо лице, със свидетели на тези преживявания. Във всеки епизод, същите хора, които са преживяли необясними срещи със същества от друга планета, ще разкажат своите плашещи истории. Чрез драматични възстановки и дигитален графичен дизайн, зрителите ще съпътстват жертвите на тези мистериозни събития. В допълнение, една група от научни експерти се опитват да хвърлят светлина върху тези загадъчни истории, за да си отговорят на въпроса, който си задават всички скептици: Как е възможно това ...?
През април 2013 г., Alien Mysteries направи своя дебют в US-американска кабелна телевизия. Над шест епизода, близо по един час всеки,"Загадки с извънземни", предлага преглед на най-впечатляващите необясними събития от последните 50 години. Всяка история е подкрепена от първо лице, както и с доклади на органите, които са разследвали всеки един случай, изображения и видеоклипове, заснети на сцената на действие.
Такъв е случаят на Матю Рийд , един земеделски производител в Индианаполис, след като колата му е преследвана от странна оранжева светлина тя внезапно спира, а самия той, вече не е в състояние да си спомни какво се е случило през следващия час и половина. Или ужасяващо преживяване на Корина, млада майка на две деца, семейство което през юли 1991 вижда огромно НЛО, което лети над къщата им, само на няколко метра от покрива. Това, че не се е случило на вас, не означава, че не се е случило на друг. Това, че слепеца не вижда светлина, не означава, че тя не съществува.
Тези истории са наистина създадени фактологично и разбира се интригуващо за зрителя. Съчетанието с научни гледни точки, прави поредицата още по привлекателна. Пожелаваме Ви приятно гледане.
резюмето подготви: Пешо Симеонов
Alien-Mysteries-Banner-1

ГОРАТА РЕНДЪЛШЪМ (Alien Mysteries: Rendlesham Forest) На Бъдни вечер през 1980 г. американските пилоти Джим Пенистън и Джон Бъроуз се отправят към гората Рендълшъм, Англия, за да разследват случая на вероятно свален самолет. (10 март.2013г) Резюме към поредицата: ЗАГАДКИ С ИЗВЪНЗЕМНИ (2013г.) Alien Mysteries /2013 "Загадки с извънземни" е канадска UFO документална поредица с истории за наблюдения на НЛО, отвличания и срещи с извънземни или разкази от първо лице, със свидетели на тези преживявания. Във всеки епизод, същите хора, които са преживяли необясними срещи със същества от друга планета, ще разкажат своите плашещи истории. Чрез драматични възстановки и дигитален графичен…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ резултат - 74%

74%

общ резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 3.87 ( 5 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА / ЕП 1

"От глупост си мислим, че знаем всичко за света в който живеем...но всъщност нищо не …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.