Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / ИЗВЪМЗЕМНИ НА ЛУНАТА-ГОЛАТА ИСТИНА

ИЗВЪМЗЕМНИ НА ЛУНАТА-ГОЛАТА ИСТИНА

Peter Simeonov Black & WiteЛичен коментар: Радвам се, че започнаха да излизат на светло, фрапиращи доказателства за това, което наистина астронавтите са видяли на Луната и това, което НАСА крие от човечеството и от основната научна общност, толкова много години назад във времето. Радвам се повече и за това, че проекта "Сериозно за НЛО", информира официално българите за това доста преди западните зрители. Тези факти, защитават достойно заглавието "Сериозно" и поставят името ми под българските изследователи на феномена НЛО, на които може да се вярва. В този документален филм са поставени доста факти, които аз пропуснах да поставя във втора серия на "Серизно за НЛО 2", поради съмненията ми за тяхната достоверност. Във втора серия също поставих доста по обширна информация за така наречената "Мона Лиза" или откритите тела в огромен космически кораб, заседнал в близост до кратера "Молтке" на Луната и изследван от тайната мисия на НАСА "Аполо 20". Много хора ми се присмиваха и ме нападаха в коментарите си, ето че сега дойде момента аз да го правя, защото за мен глупостта е висша форма на духовен канибализъм.

Всички сме виждали не оповестени видео кадри и снимки, различни от "официалната" история на мисиите до Луната от новинарски репортажи и учебниците по история. Но това, което не знаем, едва в последните години започна да излиза на светло. Дали астронавтите от мисиите на "АПОЛО" и първата стъпка на човечеството на Луната, не е била наблюдавана и от някой друг? Какво точно се е случило на този исторически ден? Какво още астронавтите срещат на лунната повърхност? И това, което правителствата на световните водещи икономики знаят за Луната, защо все още не оповестява официално на човечеството? Дали се опитват да запазят бюджетите си, научните си кариери, печалбите от военната индустрия, в ущърб на истината?

В този спорен документален филм, специално ще разгледаме убедителни доказателства - включително невиждани до сега снимки на НАСА, показващи гигантски изкуствени структури - което предполага, че Луната се използва като база, а вероятно и като стартова площадка, от мистериозна раса от извънземни същества. Ние ще чуем от експерти, както и астронавти, които са ходили на Луната, за първи път нови факти и доказателства в полза на тази теза. Също така, зрителите ще видят драматични 3Д анимации на лунни конструкции, получени от актуалните данни на НАСА, и да видим ексклузивни кадри на предполагаемо ET "Мона Лиза", направени по време на тайна американско-руска мисия до Луната - "Аполо 20" през 1970 г. Пожелавам Ви приятно гледане! Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода на този филм!

Личен коментар: Радвам се, че започнаха да излизат на светло, фрапиращи доказателства за това, което наистина астронавтите са видяли на Луната и това, което НАСА крие от човечеството и от основната научна общност, толкова много години назад във времето. Радвам се повече и за това, че проекта "Сериозно за НЛО", информира официално българите за това доста преди западните зрители. Тези факти, защитават достойно заглавието "Сериозно" и поставят името ми под българските изследователи на феномена НЛО, на които може да се вярва. В този документален филм са поставени доста факти, които аз пропуснах да поставя във втора серия на "Серизно за…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ резултат - 100%

100%

резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4.71 ( 27 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА / ЕП 1

"От глупост си мислим, че знаем всичко за света в който живеем...но всъщност нищо не …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.