Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / Древните извънземни (еп.1, сезон 11)

Древните извънземни (еп.1, сезон 11)

ancient aliens poster 3 peshakoff studio„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица.

ПИРАМИДИТЕ НА АНТАРКТИДА

В този епизод ще видите.

Тези гигантски пирамиди в Антарктида би трябвало да са най-старите на планетата ни. Възможно е под леда да са ключовете, с които да преоткрием древното ни минало. Антарктида може да е запазила изгубени останки от извънземни цивилизации, които са съществували там преди много хиляди години.

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!

 
ЛЪЖАТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ - КЛИП НА МЕСЕЦА


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Древните извънземни (еп.4, сезон 13)

ЧЕРНИТЕ ДУПКИ НА ЗЕМЯТА /4 епизод/ Може ли черните дупки да съществуват не само в космоса, …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

s2Member®