Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / Извънземни от древността (еп.10, сезон 10)

Извънземни от древността (еп.10, сезон 10)

„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
KRASIMIR PETKOVОт името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода на този сезон!

ЗАБРАНЕНИТЕ ЗОНИ

В този епизод ще видите.

Разрушени културни артефакти. Това е абсолютно варварство. Военни групи унищожават нашето културно наследство. Незаменими текстове превърнати в тлееща пепел.. Все едно от нас са изтръгнати корените на самата човешка цивилизация. И свещени земи разграбени под прикритието на ноща. Въоръжени мъже, копали три дни и отнесли нещо със себе си и никой не знае какво е било. През цялата история, най-древните и свещени места на човечеството са страдали от конфликти и войни.

ВАЖНО: За да пуснете български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра (под логото на peshakoff studio)!

ЛЪЖАТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ - КЛИП НА МЕСЕЦА

„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години? От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода на този сезон! ЗАБРАНЕНИТЕ ЗОНИ В този епизод ще видите. Разрушени…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ рейтинг - 72%

72%

резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала.

User Rating: 4.34 ( 12 votes)

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Древните извънземни (еп.5, сезон 12)

ПРОКЛЯТИЕТО НА ФАРАОНА   За български превод, използвайте менюто, долу в дясно на плеъра!   …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.