Real Time Web Analytics
Начало / НАУКА / Археология / Древните извънземни (еп.10, сезон 11)

Древните извънземни (еп.10, сезон 11)

ancient aliens poster 3 peshakoff studio„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода и на този сезон!

ПРОТОТИПИТЕ

В този епизод ще видите.

Ако теорията за еволюцията е вярна, трябва да видим постоянна, бавна прогресия, но не виждаме това. Това, което виждаме, всъщност, ни е познато от "Властелинът на пръстените". На тази планета има група коренни народи, чието родословие не може да се проследи. Планетата е била експериментална лаборатория. В момента не се знае точно защо другите видове са измрели. Възможно ли е това да е експеримент на извънземни, след който е оцелял само Хомо сапиенс?

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА / ЕП 1

"От глупост си мислим, че знаем всичко за света в който живеем...но всъщност нищо не …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.