Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / Древните извънземни (еп.11, сезон 11)

Древните извънземни (еп.11, сезон 11)

ancient aliens poster 3 peshakoff studio„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода и на този сезон!

КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ ЛУНА

В този епизод ще видите.

Някои легенди приписват на Луната огромна сила. Тя наистина оказва някакво влияние върху нас. От времето на първата мисия на "Аполо" до Луната, изследователите внимателно са разглеждали снимките на Луната, търсейки структури, и открили някои необичайни неща. Само на 300 км от мястото на кацане на Аполо 11, има район с явни архитектурни структури, които много напомнят на обелиски. Някой е построил нещо на Луната преди много, много време и е възможно да се предположи, че това не са били земляни. А някои теоретици смятат още, че целият обект може да е с изкуствен произход. Въпросът тогава е: кой е построил Луната?

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!


simeonoff logo white


Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Древните извънземни (еп.13, сезон 11)

В този епизод ще видите. ОТВЪД РОЗУЕЛ Розуел вероятно е най-известният случай с НЛО в …