Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / Древните извънземни (еп.12, сезон 11)

Древните извънземни (еп.12, сезон 11)

ancient aliens poster 3 peshakoff studio„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода и на този сезон!

РУСКИТЕ СЕКРЕТНИ ДОСИЕТА

В този епизод ще видите.

Русия е огромна страна, обхващаща над 6 милиона квадратни километра с някои от най-тежките терени на Земята, голяма част от които са необитаеми и до голяма степен неизследвани. Тя е и домът на "космизма" - вярата, че човешката цивилизация е възникнала в космоса и е предназначена да се върне в космоса. Но мнозина вярват, че възходът на комунизма е довел до стена от тайна, обгръщаща древните и съвременни извънземни контакти в Русия. Древните теоретици на астронавтите предполагат, че чуждоземните посещения предхождат създаването на руската нация и посочват древното селище в Аркаим като доказателство - вековен мегалитен обект, който, както и Стоунхендж, е ориентиран по астрономически редове.

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Древните извънземни (еп.15, сезон 11)

В този последен епизод от 11 сезон ще видите. ШИВА РАЗРУШИТЕЛЯТ За вярващите индуисти Шива …