Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / Извънземни от древността (еп.2, сезон 11)

Извънземни от древността (еп.2, сезон 11)

ancient aliens poster 3 peshakoff studio„Извънземни от древността” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода и на този сезон!

ДЕСТИНАЦИЯ: МАРС

В този епизод ще видите.

Дали вярваме, че на Марс има или е имало живот? Това с днешна дата няма значение, защото на Марс съществуват скулптури, изработени, като че ли от човешка ръка. И тук трябва да се запитаме: каква цивилизация ги е построила и какво се е случило с нея? Защото ядрени следи на Марс, не могат да се обяснят с природно явление. А отиването до червената планета е залегнало в нашето съзнание, като нещо, което трябва да направим или ще загинем!

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!

 
ЛЪЖАТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

НОВ ДРАМАТИЧЕН СЕРИАЛ ЗА НЛО “ПРОЕКТ СИНЯ КНИГА”

ТВ канал "HISTORY", започва годината точно днес (8.01.2019) с нов драматичен сериал за НЛО със …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

s2Member®