Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / Извънземни от древността (еп.3, сезон 10)

Извънземни от древността (еп.3, сезон 10)

„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
KRASIMIR PETKOVОт името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода на този сезон!

РОБОТИ И ИЗВЪНЗЕМНИ

В този епизод ще видите.

Свръхчовешко създание, което е било неразрушимо и непобедимо. Свръх интелигентност.. Крайната цел е да се превърне в безсмъртен бог и способност да се размножава. Това е роботизирано създание, което възприемаме като човек. Но дали тази мания за създаване на фалшиви хора, наистина сочи към бъдещето на човека или към неговото минало?

ВАЖНО: За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра (под логото на peshakoff studio)!

ЛЪЖАТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ - КЛИП НА САЙТА

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

БОБ ЛАЗАР: ЗОНА 51 И ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ

Днес е премиерата на дългоочаквания документален филм на режисьора Джереми Кениън Локърър Корбъл, "Боб Лазар" Зона …

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

s2Member®