Real Time Web Analytics
Начало / Извънземни от древността (11 сезон) / Древните извънземни (еп.3, сезон 11)

Древните извънземни (еп.3, сезон 11)

ancient aliens poster 3 peshakoff studio„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода и на този сезон!

СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ ХОРА

В този епизод ще видите.

Днес ние изобретяваме различни технологий, чрез които можем да станем свръхчовеци със супер разум. Големият въпрос е безсмъртието. Задължително ли трябва да умираме? Трябва да се запитаме, възможно ли е извънземните да ни водят към ново бъдеще, към нов вид човек, какъвто ни е писано да бъдем?

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!


ЛЪЖАТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Древните извънземни (еп.11, сезон 11)

„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

s2Member®