Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / Извънземни от древността (еп.4, сезон 10)

Извънземни от древността (еп.4, сезон 10)

„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
KRASIMIR PETKOVОт името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода на този сезон!

ТЪМНИ СИЛИ

В този епизод ще видите.

Тъмната страна се нуждае от физически тела за да действа. Изкушени от злото, много хора толкова силно желаят нещо, че са готови да се откажат от безсмъртната си душа, за да преминат към тъмните сили във вселената. Само тези, които им служат, съзнателно или подсъзнателно, се усмихват и не вярват в това. Те знаят, че са преминали границите и  се самозаблуждават до последният ден от временното им съществуване във физическия свят. Те не знаят на каква цена вършат всичко това. Кои са тъмните сили ли? Това е всичко онова, което знаете, че е нередно, но въпреки съвестта ви, сте го правили, правите го и ще продължавате да го правите, мислейки си, че ще останете безнаказани.

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!
ЛЪЖАТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ - КЛИП НА МЕСЕЦА


„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години? От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода на този сезон! ТЪМНИ СИЛИ В този епизод ще видите. Тъмната…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ рейтинг - 41%

41%

резултат

Гласувайте еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала.

User Rating: 4.23 ( 10 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Древните извънземни (еп.13, сезон 11)

В този епизод ще видите. ОТВЪД РОЗУЕЛ Розуел вероятно е най-известният случай с НЛО в …