Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / Древните извънземни (еп.5, сезон 11)

Древните извънземни (еп.5, сезон 11)

ancient aliens poster 3 peshakoff studio„Извънземни от древността” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода и на този сезон!

ВИЗИОНЕРИТЕ

В този епизод ще видите.

Има една метафизична връзка в най-значимите технологични постижения. Рамануджан описва как насън е видял числа и нямал представа какво е това. Срещата на Джон фон Нойман и Алън Тюринг промени историята. Може би Стив Джобс е получавал информация от друга физическа реалност. Възможно ли е извънземните да насочват определени хора, като им дават по-висши знания? Изглежда, че тези същества водят човечеството към нова ера на свръхнапреднали технологии, които ще ни свържат с космоса.

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!


ЛЪЖАТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

НОВ ДРАМАТИЧЕН СЕРИАЛ ЗА НЛО “ПРОЕКТ СИНЯ КНИГА”

ТВ канал "HISTORY", започва годината точно днес (8.01.2019) с нов драматичен сериал за НЛО със …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

s2Member®