Real Time Web Analytics
Начало / World / Videos / Извънземни от древността (еп.8, сезон 10)

Извънземни от древността (еп.8, сезон 10)

Ancient Aliens peshakoff poster„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода на този сезон!

КРЪГОВЕ ОТ НЕБЕТО

В този епизод ще видите.

Причудливи форми. Сложни фигури и загадъчна методика, която не се поддава на обяснение. Дали фигурите появяващи се в полетата по цял свят, не са добре изпипана измама? Или наистина може да са свързани с друг свят? Дали така наречените "житни кръгове" не са послания от извънземна цивилизация? Отговорите на тези въпроси, може би ще откриете в този епизод. Приятни минути!

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!

Във връзка с този епизод, тук ще поставя един от моите видео клипове, който е точно по темата и е твърде показателен за създателите на истинските "житните кръгове".


„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години? От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода на този сезон! КРЪГОВЕ ОТ НЕБЕТО В този епизод ще видите. Причудливи…

Вашият глас

0%

вътрешен рейтинг

User Rating: 4.41 ( 9 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Древните извънземни (еп.13, сезон 11)

В този епизод ще видите. ОТВЪД РОЗУЕЛ Розуел вероятно е най-известният случай с НЛО в …