Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / Извънземни от древността (еп.9, сезон 10)

Извънземни от древността (еп.9, сезон 10)

Ancient Aliens  peshakoff poster„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица.

ИЗВЪНЗЕМНИ ВОЙНИ

В този епизод ще видите.

Битки водени в небето. Писанието казва, че космическият кораб на господаря Салва катастрофирал на Земята. Оръжия с невъобразима мощ. Според шумерските митове, една планета е била напълно унищожена. И доказателства за напреднали технологии от преди хиляди години. Самите структури са копия на машините, на които нашите предци са били свидетели. Свидетелства за войни между боговете могат да бъдат намерени в древните легенди по целия свят. Може ли тези истории наистина да описват битки между извънземни същества? И ако е така, дали се водят и до днес?

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!
ЛЪЖАТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ - КЛИП НА МЕСЕЦА


„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години? От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. ИЗВЪНЗЕМНИ ВОЙНИ В този епизод ще видите. Битки водени в небето. Писанието казва, че космическият кораб на господаря Салва катастрофирал…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ рейтинг - 50%

50%

резултат

Гласувайте еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала.

User Rating: 4.41 ( 4 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Древните извънземни (еп.13, сезон 11)

В този епизод ще видите. ОТВЪД РОЗУЕЛ Розуел вероятно е най-известният случай с НЛО в …