Real Time Web Analytics
Начало / ДРЕВНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ /10 сезон/

ДРЕВНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ /10 сезон/

ИЗВЪНЗЕМНИ ОТ ДРЕВНОСТТА /10 сезон/

1. ИЗВЪНЗЕМНИ ПРЕДИ НОВАТА ЕРА – Огромни изкуствени пещери. Необясними структури и подводни находки опровергаващи всичко, което знаем за миналото. Възможно ли е напреднала цивилизация да е обитавала Земята преди хиляди години? И ако е така, дали са били хора? Или същества от друг свят?

 

2. СЕКРЕТНАТА ПРОГРАМА НА НАСAЕдин учен визионер. Той предвидил най-големия скок в човешката история. Ние искахме да отидем в космоса, а той ни показа как това да се случи. Той е разработил средствата за изпращането на човек на Луната. И тук може би вече се досетихте. Това е необикновената история на Вернер Фон Браун.

3. РОБОТИ И ИЗВЪНЗЕМНИ – Свръхчовешко създание, което е било неразрушимо и непобедимо. Свръх интелигентност.. Крайната цел е да се превърне в безсмъртен бог и способност да се размножава. Това е роботизирано създание, което възприемаме като човек. Но дали тази мания за създаване на фалшиви хора, наистина сочи към бъдещето на човека или към неговото минало?

4. ТЪМНИ СИЛИ – Тъмната страна се нуждае от физически тела за да действа. Изкушени от злото, много хора толкова силно желаят нещо, че са готови да се откажат от безсмъртната си душа, за да преминат към тъмните сили във вселената. Само тези, които им служат, съзнателно или подсъзнателно, се усмихват и не вярват в това. Те знаят, че са преминали границите и  се самозаблуждават до последният ден от временното им съществуване във физическия свят. Те не знаят на каква цена вършат всичко това. Кои са тъмните сили ли? Това е всичко онова, което знаете, че е нередно, но въпреки съвестта ви, сте го правили, правите го и ще продължавате да го правите, мислейки си, че ще останете безнаказани.

5. ИЗВЪНЗЕМНА ЕВОЛЮЦИЯ – Загадъчни черепи. Странни мутации и ужасяващи чудовища. В културите по цял свят съществуват истории за странни хуманоидни богове. Може ли предците ни да са се сблъсквали с тези неземни същества? И може ли те да са свързани с нас?

 

6. ДРУГАТА ЗЕМЯ – Милиарди планети подобни на Земята. На всяка една от тях може да има живот. И на всяка една може да има доказателства, че не сме сами. Днес учените откриват често нови екзопланети. Съобщенията за екзопланетите, открити извън нашата слънчева система, изглеждат почти обичайни в тази златна епоха на откритие за астрономите.
7. СЪЗДАНИЯ ОТ БЕЗДНАТА – Странни острозъби хищници. Техните гени не съвпадат с гените на никое земно същество. Многокраки чудовища. Кракенът плаши хората в продължение на векове и хищни влечуги, които тормозят хората. Децата са предупреждавани да стоят далеч от водоемите, защото каппа ще ги завлече и удави. В историята има разкази за причудливи и страшни същества, обитаващи водните басейни. Възможно ли е те да не идват от нашите езера и океани, а от някакво много по-далечно място? Възможно ли е някои от съществата, които сме открили на дъното на океана, да произхождат от далечния космос?

8. КРЪГОВЕ ОТ НЕБЕТО – Причудливи форми. Сложни фигури и загадъчна методика, която не се поддава на обяснение. Дали фигурите появяващи се в полетата по цял свят, не са добре изпипана измама? Или наистина може да са свързани с друг свят? Дали така наречените “житни кръгове” не са послания от извънземна цивилизация? Отговорите на тези въпроси, може би ще откриете в този епизод. Приятни минути!

9. ИЗВЪНЗЕМНИ ВОЙНИ – Битки водени в небето. Писанието казва, че космическият кораб на господаря Салва катастрофирал на Земята. Оръжия с невъобразима мощ. Според шумерските митове, една планета е била напълно унищожена. И доказателства за напреднали технологии от преди хиляди години. Самите структури са копия на машините, на които нашите предци са били свидетели. Свидетелства за войни между боговете могат да бъдат намерени в древните легенди по целия свят. Може ли тези истории наистина да описват битки между извънземни същества? И ако е така, дали се водят и до днес?

10. ЗАБРАНЕНИТЕ ЗОНИ – Разрушени културни артефакти. Това е абсолютно варварство. Военни групи унищожават нашето културно наследство. Незаменими текстове превърнати в тлееща пепел.. Все едно от нас са изтръгнати корените на самата човешка цивилизация. И свещени земи разграбени под прикритието на ноща. Въоръжени мъже, копали три дни и отнесли нещо със себе си и никой не знае какво е било. През цялата история, най-древните и свещени места на човечеството са страдали от конфликти и войни.