Real Time Web Analytics
Начало / ИГРАЛНИ ФИЛМИ / Извънземно похищение (2014)

Извънземно похищение (2014)

Семейство на ваканция се сблъсква с извънземна заплаха в този трилър, който е базиран на действителният феномен "Светлините над планината Браун" в Северна Каролина.

Едно семейство решава да направи една, дори незабравима почивка сред природата. Те решават да заснемат ваканцията си с камера от тръгването до пристигането им в планината. Подготвяли са се няколко дена, като си носят палатки, спални чували, решили да забравят за ежедневието и еднообразието в сивия град. Това което не знаят е, че това пътуване, наистина ще бъде незабравимо и то само за тези, които оцелеят. Когато пада ноща, събрани пред запаления лагерен огън, забелязват странни летателни апарати, движещи се прекалено бързо и рязко в тъмното небе. По телевизията съобщават за извънземно нашествие и те решават да си тръгнат на следващата сутрин. Това ще се окаже трудна задача, защото по пътя те откриват спряна кола, в която няма никой. Търсят хора и стигат до железопътен тунел, от който чуват странни звуци. Опасяват се, че това са извънземни същества и тръгват да бягат, докато не стигат до къща, където на смяна е дежурен горски полицай. Те остават там с мисълта, че са на сигурно място, но скоро разбират, че дори и въоръжения мъж не може да им помогне.

Петър П.Симеонов
Петър П.Симеонов

Личен коментар: Както винаги, в подобни кино продукции, сценаристите, продуцентите и режисьорите търсят тръпката от страха на зрителя. Извънземните са представени отново в сянката на страховити създания. Те са лошите, а човека е беззащитен и подсъзнателно невинен. Натрапването в съвременното кино, че за човечеството, заплахата към неговото унищожение идва отвън границите на планетата е психологичен трик. Истината е, че човечеството е опасно за самото себе си. То се самоизяжда отвътре, което пък може да се нарече и духовен канибализъм. Всъщност няма по деморализирано общество от съвременното. За бъдещото не смея и да мисля.Уил Дюрант беше казал, че ..."Всяка велика цивилизация не е завладяна от вън, а се е саморазрушила от вътре." 

ЛЪЖАТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ - КЛИП НА САЙТА

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра (под логото на peshakoff studio)!


Семейство на ваканция се сблъсква с извънземна заплаха в този трилър, който е базиран на действителният феномен "Светлините над планината Браун" в Северна Каролина. Едно семейство решава да направи една, дори незабравима почивка сред природата. Те решават да заснемат ваканцията си с камера от тръгването до пристигането им в планината. Подготвяли са се няколко дена, като си носят палатки, спални чували, решили да забравят за ежедневието и еднообразието в сивия град. Това което не знаят е, че това пътуване, наистина ще бъде незабравимо и то само за тези, които оцелеят. Когато пада ноща, събрани пред запаления лагерен огън, забелязват странни…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ резултат - 54%

54%

резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4.09 ( 18 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

МРАЧНИ НЕБЕСА

Както винаги, верен на тематиката в сайта ми, вкарвам в действие и възможност за гледане …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.