Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / Изключителни кадри заснети над Кьолн на бързо преминаващ Н.Л.Обект

Изключителни кадри заснети над Кьолн на бързо преминаващ Н.Л.Обект

Петър П.Симеонов
Петър П.Симеонов

Попадна ми наистина интересно видео, заснето през лятото, на 20 август 2016 година над Кьолн в Германия. На кадрите се вижда НЛО, преминаващ с невероятна скорост през небето. Както винаги съм казвал, дневните кадри са много по ценни от нощните. Причината е ясна. През ноща светлините могат да бъдат от всякакъв летящ обект. Докато на видео кадрите през деня се вижда ясно източника или обекта, от който се излъчва светлината, може да се прецени разстоянието спрямо обектива и положението на обекта в пространството.
Всъщност свидетеля или автора на записа е Валдемар Кзарнетцки. Той ревизирал често с видеокамерата си, следите оставени от реактивните самолети. Поддръжник е на ,така наречената, химтрейл конспирация. Този път обаче, той се спрял на странен обект, който кръжал бавно в една от самолетните следи. Тогава внезапно преминал друг обект, който се движел с невероятна скорост. Получил облекчение, когато прегледал видеозаписа и видяното от него било документирано. Тук ще оставя репортаж на Хайме Маусан, мексикански журналист, който води известното в южна Америка телевизионно предаване "Терсер Миленио" или на български "Третото Хилядолетие" по темата за НЛО, в който се анализира и обсъжда с повече подробности този видео документ. Вижте го и вие.

Между другото, ми бяха изпратени от читатели и приятели в социалните мрежи, доста видео клипове на заснети летящи чинии и НЛО. 90% от тях бяха фалшификати. Някой много глупаво скалъпени, други направени с доста усърдие и професионализъм. Както винаги предупреждавам, внимавайте какво гледате и в какво вярвате. Усмивки от мен и добри дни!

Попадна ми наистина интересно видео, заснето през лятото, на 20 август 2016 година над Кьолн в Германия. На кадрите се вижда НЛО, преминаващ с невероятна скорост през небето. Както винаги съм казвал, дневните кадри са много по ценни от нощните. Причината е ясна. През ноща светлините могат да бъдат от всякакъв летящ обект. Докато на видео кадрите през деня се вижда ясно източника или обекта, от който се излъчва светлината, може да се прецени разстоянието спрямо обектива и положението на обекта в пространството. Всъщност свидетеля или автора на записа е Валдемар Кзарнетцки. Той ревизирал често с видеокамерата си, следите оставени…
общ рейтинг - 37%

37%

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала.

User Rating: 4.1 ( 12 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

НЛО над Тепостлан

В рубриката на сайта "НЛО във видео" ви представям един много интересен видеозапис, който са …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.