Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / КАКВО МОЖЕ ДА Е ТОВА? НАЦИСТКАТА ЛЕДЕНА БАЗА

КАКВО МОЖЕ ДА Е ТОВА? НАЦИСТКАТА ЛЕДЕНА БАЗА

Какво може да е това?: Нацистката ледена база (What on Earth?: Nazi Ice Fortress)

Peter Simeonov Black & Wite 200pxЧест прави на Discovery Science Channel, че заяви в ефир с този документален сериал (с начало през 2015 г.), за съществуването на тайни и загадки от нашето съвремие, на които съвременната наука, все още няма конкретно или окончателно обяснение. Всички тези факти, преди няколко години се дискутираха само между конспиратори от цял свят в мрежите за интернет споделяне на информация. Много от тях звучаха твърде фантастично. Сериозно се дискутираше, че това са "фотошоп" изображения. ТВ сериала "Какво може да е това?"на Discovery е отговор на всички тези съмнения. В него не само се потвърждава, че това са реални факти, но и се прави опит за смислен отговор на повечето от тези необясними феномени. Въпреки всички хипотези, както винаги, въпросите се умножават. В този епизод ще видите. Заплетен правоъгълник с криволичещи линии на сред пустинята Гоби. Странна конфигурация в облаците, която някои свързват с Бермудския триъгълник. Нещо приличащо на огромна желязна врата, към подземна база в Антарктида. Погледнати от космоса, градовете светят ярко, а необитаемите области остават тъмни. Защо тогава австралийската пустош е осветена като серия от големи градове? И още и още. Аз успях да открия само два епизода с български превод, които ще споделя тук с вас. Ако имате информация за още преведени епизоди, моля Ви свържете се с мен от контакти в сайта. Приятни минути!Какво може да е това?: Нацистката ледена база (What on Earth?: Nazi Ice Fortress) Чест прави на Discovery Science Channel, че заяви в ефир с този документален сериал (с начало през 2015 г.), за съществуването на тайни и загадки от нашето съвремие, на които съвременната наука, все още няма конкретно или окончателно обяснение. Всички тези факти, преди няколко години се дискутираха само между конспиратори от цял свят в мрежите за интернет споделяне на информация. Много от тях звучаха твърде фантастично. Сериозно се дискутираше, че това са "фотошоп" изображения. ТВ сериала "Какво може да е това?"на Discovery е отговор на всички тези съмнения. В…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

0%

общ резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4.34 ( 9 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

НАЦИСТКИ ОКУЛТНИ ОБЩЕСТВА

Дълбоките окултни влияния в похода на Хитлер към властта са разкрити. Нацистите си изграждат цяла …