Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / КАКВО МОЖЕ ДА Е ТОВА? ТАЙНАТА НА САХАРА

КАКВО МОЖЕ ДА Е ТОВА? ТАЙНАТА НА САХАРА

Какво може да е това?: Тайните на Сахара (What on Earth?: Secrets of the Sahara)

Peter Simeonov Black & Wite 200pxЧест прави на Discovery Science Channel, че заяви в ефир с този документален сериал (с начало през 2015 г.), за съществуването на тайни и загадки от нашето съвремие, на които съвременната наука, все още няма конкретно или окончателно обяснение. Всички тези факти, преди няколко години се дискутираха само между конспиратори от цял свят в мрежите за интернет споделяне на информация. Много от тях звучаха твърде фантастично. Сериозно се дискутираше, че това са "фотошоп" изображения. ТВ сериала "Какво може да е това?"на Discovery е отговор на всички тези съмнения. В него не само се потвърждава, че това са реални факти, но и се прави опит за смислен отговор на повечето от тези необясними феномени. Въпреки всички хипотези, както винаги, въпросите се умножават. В този епизод ще видите. Необяснимо сияние с размерите на Кънектикът, под повърхността на Индийския океан. Тайния код написан върху картата на Вашингтон, щата Колумбия е разкрит от очите на сателитите. Странни каменни кръгове с вид на Виенско колело открити в древните пустини на Близкия изток. Шест впечатляващи изображения, шест огромни мистерии. От окото на Сахара с размери 25 мили до впечатляващите облаци, издигащи се от остров в Индийския океан. И още и още. Аз успях да открия само два епизода с български превод, които ще споделя тук с вас. Ако имате информация за още преведени епизоди, моля Ви свържете се с мен от контакти в сайта. Приятни минути!


Какво може да е това?: Тайните на Сахара (What on Earth?: Secrets of the Sahara) Чест прави на Discovery Science Channel, че заяви в ефир с този документален сериал (с начало през 2015 г.), за съществуването на тайни и загадки от нашето съвремие, на които съвременната наука, все още няма конкретно или окончателно обяснение. Всички тези факти, преди няколко години се дискутираха само между конспиратори от цял свят в мрежите за интернет споделяне на информация. Много от тях звучаха твърде фантастично. Сериозно се дискутираше, че това са "фотошоп" изображения. ТВ сериала "Какво може да е това?"на Discovery е отговор на всички тези…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

0%

общ резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 3.37 ( 10 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Древните извънземни (еп.13, сезон 11)

В този епизод ще видите. ОТВЪД РОЗУЕЛ Розуел вероятно е най-известният случай с НЛО в …