Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / КЛИФЪРД СТОУН КЪМ БЪЛГАРИЯ

КЛИФЪРД СТОУН КЪМ БЪЛГАРИЯ

Едно интервю от 2013 год. с Клифърд Стоун на Иван Иванов, български изследовател на феномена НЛО, живеещ в САЩ. Този видеоклип е от видео поредицата, съпровождаща НЛО конференцията, която ще се проведе през средата на октомври, 2016 година в град Ямбол, организирана лично от Иван Иванов. С подкрепата на НАОП-ЯМБОЛ и българското независимо студио за документални филми "Peshakoff" 2016.

Бившият сержант от армията Клифърд Стоун твърди в интервю, че правителството на САЩ се опитва да скрие това, което той лично е видял в Пенсилвания през 1969 г., при изпълнение на служебните си задължение в армията... 

Клифърд Стоун казва: "Аз участвах в ситуации, когато ние действително възстановявахме паднали летящи чинии. При някои от тези катастрофи имаше тела, от които някои бяха живи. Докато правехме това казвахме на американската общественост, че няма нищо. Казвахме и на света, че няма нищо".

Той продължава: "Става дума за индивиди, които много приличат на теб и на мен, които дори може да ходят сред нас, за да забележим разликата."
Едно интервю от 2013 год. с Клифърд Стоун на Иван Иванов, български изследовател на феномена НЛО, живеещ в САЩ. Този видеоклип е от видео поредицата, съпровождаща НЛО конференцията, която ще се проведе през средата на октомври, 2016 година в град Ямбол, организирана лично от Иван Иванов. С подкрепата на НАОП-ЯМБОЛ и българското независимо студио за документални филми "Peshakoff" 2016. Бившият сержант от армията Клифърд Стоун твърди в интервю, че правителството на САЩ се опитва да скрие това, което той лично е видял в Пенсилвания през 1969 г., при изпълнение на служебните си задължение в армията...  Клифърд Стоун казва: "Аз участвах…
рейтинг - 75%

75%

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4.46 ( 31 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Събитие за призоваване на НЛО

Събитие за призоваване на НЛО се проведе в Макартър Парк (MacArthur Park), Лос Анджелис на …