Real Time Web Analytics
Начало / ВИДЕОТЕКА / КОГО ДА НАПАДНЕМ СЕГА (2016)

КОГО ДА НАПАДНЕМ СЕГА (2016)

„Кого да нападнем сега“ (Where to invade next) е най-новият филм на американския режисьор Майкъл Мур, който е добре познат на българската публика с филмите си „Капитализъм, любовна история“, „Недъзи“ и „Фаренхайт 9/11″. Майкъл обикаля редица европейски държави, правейки съпоставка между европейските и американската социални системи. Както винаги, цялата информация е поднесена с много приятно чувство за хумор, което със сигурност ще ви хареса.

Where to invade next 3

 

За да покаже това, от което САЩ могат да се поучат от останалата част на света, режисьорa Майкъл Мур, под формата на шега, посещава различни народи в Европа и Африка като един човек "окупатор", за да открадне добрите идеи и практики, които очевидно Северна Америка не желае. Дали това е Италия с щедрите си безвъзмездни плащания към своите граждани за времето им във ваканция, Франция със своя здравословен обяд в училище, Германия и нейната индустриална политика, Норвегия с нейната правораздавателна система, Тунис и неговата политика за силен прогрес на жените и Исландия и със силното си женско присъствие в правителството и бизнеса, Майкъл Мур открива много добри практики за социален просперитет, на които американците трябва да подражават, вместо да се нареждат на първо място в света за финансиране на военната си агресивна политика. Филма тук е с вградени субтитри, както всички от сайта на peshakoffstudio, за да имате възможност да гледате и от вашето любимо мобилно устройство. Пожелавам Ви приятно гледане.

 

„Кого да нападнем сега“ (Where to invade next) е най-новият филм на американския режисьор Майкъл Мур, който е добре познат на българската публика с филмите си „Капитализъм, любовна история“, „Недъзи“ и „Фаренхайт 9/11″. Майкъл обикаля редица европейски държави, правейки съпоставка между европейските и американската социални системи. Както винаги, цялата информация е поднесена с много приятно чувство за хумор, което със сигурност ще ви хареса.   За да покаже това, от което САЩ могат да се поучат от останалата част на света, режисьорa Майкъл Мур, под формата на шега, посещава различни народи в Европа и Африка като един човек "окупатор", за…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ рейтинг - 78%

78%

резултат

Гласувайте еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4.33 ( 17 votes)

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА / ЕП 1

"От глупост си мислим, че знаем всичко за света в който живеем...но всъщност нищо не …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.