Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / КОЙ ПРАВИ КРЪГОВЕТЕ В ЖИТАТА?

КОЙ ПРАВИ КРЪГОВЕТЕ В ЖИТАТА?

Пешо Симеонов
Пешо Симеонов

В следващият видеоклип Ви представям един много интересен видеозапис на група НЛО ентусиасти от Англия, заснет през 2013 година. Те са чакали и "дебнели" цели 4 месеца, за да заснемат, кой всъщност наистина прави житните кръгове. Тук ще изключа коментар за глупавите твърдения на двама пенсионери, че именно те са правили едва ли не всички подобни пиктограми от Англия, до Австралия, а и по целия свят ако щете, което е доста смешно разбира се. Няма да коментирам и други глупаци, които се опитват да правят подобни фалшификати.

В този видеозапис, ясно се вижда кой създава тези сложни пиктограми. Подобни факти не са удобни на хора, които крият подобна информация от обществото. Ето защо и самите свидетели и автори на този видео документ са поискали да останат анонимни. НЛО изследователите помнят много добре как се нахвърлиха всякакви научни институции и мними специалисти върху авторите на един подобен видеозапис. Стигна се до там да заплашват и семействата им.

Що се касае за структурата на пиктограмата на този запис, ще кажа, че съм изумен от начина по който са оформени житните растения. Те не са пречупени и мъртви. Тъкмо обратното, не са нарушени жизнените процеси. Това се вижда ясно. Още нещо интересно е, че слоевете на растенията са загърнати в зони, една под друга на 90 градуса. А в центъра на геометричните кръгове са образувани много фини загръщания на житни класове, образувайки фигурки, които могат да бъдат дело само на интелигентен разум. Трябва да е ясно едно. Няма такъв супер герой, който за 4 часа, през ноща в пълна тъмнина да създаде подобна пиктограма. Дори ако са повече хора, това отново ще звучи смешно. Тази рисунка специално е много, много сложна, за да бъде изградена от земята. Цялото и величие се вижда само от птичи поглед, което е още едно доказателство, че това може да бъде създадено само от интелигентен разум, много по-развит от човешките физиологични и психични способности. Направих пояснения към клипа на български. Пожелавам Ви приятно гледане.

С уважение: Пешо Симеонов


В следващият видеоклип Ви представям един много интересен видеозапис на група НЛО ентусиасти от Англия, заснет през 2013 година. Те са чакали и "дебнели" цели 4 месеца, за да заснемат, кой всъщност наистина прави житните кръгове. Тук ще изключа коментар за глупавите твърдения на двама пенсионери, че именно те са правили едва ли не всички подобни пиктограми от Англия, до Австралия, а и по целия свят ако щете, което е доста смешно разбира се. Няма да коментирам и други глупаци, които се опитват да правят подобни фалшификати. В този видеозапис, ясно се вижда кой създава тези сложни пиктограми. Подобни факти…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ рейтинг - 78%

78%

резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала.

User Rating: 4.44 ( 81 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Странни НЛО, летящи над “Зона 51” в Невада

Много интересни непознати летящи обекти бяха заснети наскоро с камера над пустинята Невада, много близо …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.