Real Time Web Analytics
Начало / ИГРАЛНИ ФИЛМИ / МРАЧНИ НЕБЕСА

МРАЧНИ НЕБЕСА

Петър Симеонов
Петър Симеонов

Както винаги, верен на тематиката в сайта ми, вкарвам в действие и възможност за гледане на он лайн игрални филми по темата за Извънземието в подраздел "Игрални филми". Целта ми е с времето в този сайт да се подложи всяка нужна информация свързана с този проблем. Знам от личен опит, колко глупави сайтове съществуват по темата в българското интернет пространство. Поставят се като новини за НЛО, пълни лъжи, глупави и странни хипотези, както и наивни теории от наистина болни мозъци. В тази графа от менюто на сайта, ще поставям игрални филми със залепени субтитри на български, които лично на мен са направили впечатление. Вярвам, че и на много от вас те са оставили следа в съзнанието. Пожелавам ви приятни минути и тук. С усмивка:Пешо Симеонов.

Продуцентите на хита "Паранормална активност" представят свръхестествения психо-трилър с Кери Ръсел "Мрачни небеса" в който младо семейство от предградията се опитва да оцелее в борбата срещу могъщи и мистериозни сили. В рамките на няколко дни съпрузите Даниъл и Лейси Барет стават свидетели на няколко необясними и зловещи събития, които се случват винаги около тяхното семейство. Много бързо идиличното ежедневие на двамата се превръща в истински кошмар. Скоро става ясно, че цялото семейство се е превърнало в мишена на ужасяваща и могъща сила, която изглежда не е от човешкия свят. Оставени без друг избор Даниъл и Лейси поемат нещата в свои ръце и правят всичко възможно за да разкрият мистерията и да опазят живота на семейството си.

За български превод, използвайте менюто, долу в дясно на плеъра!

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

ЧЕТВЪРТИЯТ ВИД

Трилър, включващ неразрешена мистерия в Аляска, базиран на истински факти. В едно от градчетата в …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.