Real Time Web Analytics
Начало / Артефакти / МУМИИТЕ ОТ НАСКА В ПЕРУ (ОЩЕ ОТГОВОРИ)

МУМИИТЕ ОТ НАСКА В ПЕРУ (ОЩЕ ОТГОВОРИ)

Пешо Симеонов
Пешо Симеонов

Скъпи приятели, понеже следя с интерес какво се случва около откритието в пустинята Наска в Перу, останах доста разочарован от отношението на научната общност по този въпрос. Преди няколко седмици се заех да преведа за вас един видеоматериал, от телевизионното предаване "Контакт" на мексиканският журналист Хайме Маусан. Което ми костваше много лично време и ресурси. Но знам, че информацията по този случай в България е оскъдна, да не кажа никаква и за това правя всичко възможно, българите да не остават на тъмно за подобни открития със световно значение за човечеството. Трябва да подчертая, че информацията около този случай е доста интензивна и няма как да се превежда всичко ново, което се изнася като новина. За сега все още проучвам всички подробности около това археологическо откритие. Вече стана ясно, че заедно с голямата мумия е открито и "бебе", което е също с три пръста на ръцете и краката. Изпратени са проби за ДНК анализ в САЩ, Европа и Мексико, за да се установи, дали мумията е майка на това "бебе". Вече стана ясно, че тя е с женски геном и за това учените са я кръститли "Мария". Съществуват още доста артефакти, открити в същата гробница. Включително и каменни саркофази с мумифицирани 60 см. хуманоидни същества. И двете тела са напълно органични и са мъжки и женски екземпляр. В едното тяло от рентгеновите снимки са видими три овални предмета, които прозират и от това се предполага, че не са метални предмети, а може би яйца. Изследователите вече са установили, че това са може би влечугоподобни хуманоиди или познати още като рептили. Все още се правят много анализи и изследвания. Но трябва да призная, че се правят непочтени опити, това откритие да се замете под килима. Защото то може би наистина ще промени историята на човечеството. Това е археологическо откритие с голям потенциал и е нормално да се правят опити за дискредитиране на находката. Избрах да ви преведа точно тази фаза от борбата на екипа с подобни опити. Няма да ви губя времето, защото вярвам в интелигентността на читателите и посетителите на сайта ми, че сами ще асимилират информацията от видео клипа. Аз лично много уважавам журналиста Хайме Маусан, дори имам кореспонденция с екипа му. Знам, че е имал и провали, но в тази материя, подхода на хората, които искат този вид информация да не се разгласява пред обществото е твърде агресивен и подвеждащ, дори за изследователи с голям авторитет. Сега Ви оставям сами да прецените фактите. Винаги Ваш, Петър Симеонов.

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!


Скъпи приятели, понеже следя с интерес какво се случва около откритието в пустинята Наска в Перу, останах доста разочарован от отношението на научната общност по този въпрос. Преди няколко седмици се заех да преведа за вас един видеоматериал, от телевизионното предаване "Контакт" на мексиканският журналист Хайме Маусан. Което ми костваше много лично време и ресурси. Но знам, че информацията по този случай в България е оскъдна, да не кажа никаква и за това правя всичко възможно, българите да не остават на тъмно за подобни открития със световно значение за човечеството. Трябва да подчертая, че информацията около този случай е доста…

ВЪТРЕШЕН РЕЙТИНГ

вашите гласове - 97%

97%

общ

Вашият глас помага, само, за вътрешен рейтинг на сайта, което ще помогне на други посетители да се ориентират в по-интересните публикации тук.

User Rating: 4.25 ( 31 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Древните извънземни (еп.15, сезон 11)

В този последен епизод от 11 сезон ще видите. ШИВА РАЗРУШИТЕЛЯТ За вярващите индуисти Шива …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.