Real Time Web Analytics
Начало / Артефакти / МУМИЯТА ОТ НАСКА. ПОДРОБНОСТИ ОТ ПЪРВА РЪКА

МУМИЯТА ОТ НАСКА. ПОДРОБНОСТИ ОТ ПЪРВА РЪКА

Пешо Симеонов
Пешо Симеонов

Както обещах на читателите и посетителите на сайта ми, ще публикувам още подробности около едно наистина невероятно откритие в Перу (Виж тук) от световен мащаб, което за сега е напълно действително и ако е така, със сигурност ще преобърне корумпираната световна научна общност, буквално с главата надолу. Както се казва в Библията, "Първите ще станат последни, а последните - първи". Все още няма пълни подробности около откритата мумия в Перу. Доколкото разбрах, ще има брифинг на 11 юли в град Лима. Но все пак се постарах да преведа едно интервю на мексиканския съдебен лекар и експерт Хосе де Хесус Бенитес Салсе, който е един от основните участници в научния екип, който прави изследвания на тази мумия. Превода беше доста сложен, защото доктора използва научни и медицински термини с които аз не съм чак толкова запознат. Всъщност важна е информацията и Вие вече я имате. Преди да изгледате интервюто, бих искал да направя малки пояснения. Във вестници и телевизии в САЩ беше публикувано интервю на някакъв перуански лекар, който изложи тезата, че ръцете са манипулирани. Става ясно обаче, че той е използвал всъщност подправени на компютър, томографски снимки на истински човешки ръце, които са манипулирани с три пръста. Което е възмутително за сериозност от страна на гилдията на научната общност. Изглежда фалшивите новини вече са навсякъде по "уважаваните" телевизионни канали, електронни и печатни медии, които тръбят, че "уж" ще ни пазят от тях. Крадеца вика, дръжте крадеца. Хубава поговорка. Та, в тази насока, критиците на това откритие, са стигнали още по далеч. Те са създали изкуствено манипулирани човешки ръце, които са снимали с томограф и след това са ги използвали в интервюта, като са представяли томографиите за взети от мумията открита в Перу.

Д-р Хесус Салсе
Д-р Хесус Салсе

Това Д-р Салсе потвърждава в края на това интервю. Той ще Ви представи анализ на истинската ръка на това същество. Изглежда в научните среди се задава тотална война. Трябва да стане ясно, че това е истинско откритие. Мумията е датирана на 1,800 години с метода "Въглерод 14". Ако все още се питате, защо тогава това не се разгласява публично, отговора е, че все още се правят и други изследвания, които окончателно да потвърдят заключението, че това е реално. С което съм напълно съгласен. И без да Ви губя времето, ви оставям с Д-р Салсе и интересните подробности, които представя като медицинско лице от първа ръка за това невероятно откритие.

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!

Публикацията подготви за Вас: Петър Симеонов

Както обещах на читателите и посетителите на сайта ми, ще публикувам още подробности около едно наистина невероятно откритие в Перу (Виж тук) от световен мащаб, което за сега е напълно действително и ако е така, със сигурност ще преобърне корумпираната световна научна общност, буквално с главата надолу. Както се казва в Библията, "Първите ще станат последни, а последните - първи". Все още няма пълни подробности около откритата мумия в Перу. Доколкото разбрах, ще има брифинг на 11 юли в град Лима. Но все пак се постарах да преведа едно интервю на мексиканския съдебен лекар и експерт Хосе де Хесус Бенитес Салсе,…

ВЪТРЕШЕН РЕЙТИНГ

вашите гласове - 100%

100%

общ

Вашият глас помага, само, за вътрешен рейтинг на сайта, което ще помогне на други посетители да се ориентират в по-интересните публикации тук.

User Rating: 4.55 ( 27 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

На 23.03.1944г. Англия и САЩ нанасят тежки бомбардировки в България. Загиват 8952 българи

Фактите, които трябва да помним. На 29 март през 1944-а Англия и САЩ нанасят тежки …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.