Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / НЕВИДИМИ НЛО НАД ЛАС ВЕГАС

НЕВИДИМИ НЛО НАД ЛАС ВЕГАС

Peter Simeonov Black & WiteИзследователите от цял свят знаят за невероятните технологии, които демонстрират НЛО. От стотици разсекретени военни доклади, става ясно, че тези обекти, освен, че се предвижват в атмосферата и под водата с невероятна скорост, са способни да стават напълно невидими. Аз подготвям двучасова компилация от реални видео кадри на НЛО и следващият видеозапис със сигурност ще влезе в нея. Тези нови кадри на формация от неидентифицирани летящи обекти, които са заснети с камера за нощно виждане над Лас Вегас този петък (24.03.2017) от Стивън Барон, с който в последните месеци кореспондирам успешно чрез You Tube са наистина невероятни. Той е запален ловец на НЛО и притежава много скъпа апаратура за видео заснемане и през ноща и през деня. За този видео запис той казва:

"Снимах това видео от моя заден двор в района Съмърлейн (Summerlin) на Лас Вегас, Невада в нощта на 24 март 2017 г.
Човек никога не знае какво ще се случи, когато излезе навън и започне скайуатчинг (skywatching). Това е, което прави това хоби толкова вълнуващо! Тази вечер се оказа такава, на която всеки НЛО Ловец някога може да се надява. Аз всъщност имам повече видео от съвсем друг случай. Но чувствах, че този запис е най- интересен от всички, защото не само, че заснех някои невероятни НЛО, но този път аз знам къде се приземи едно от тях. Аз също знам, че те наистина са невидими, защото без невъоръжено око обектите не се виждаха в нощното небе. Едно невероятно шоу се случва над нас и никой дори не го вижда. На последно място, не е имало редовни въздушни операции, според сайта на ВВС в Нелис но трябва да добавя, че видях хеликоптер на южния край на Blue Diamond Hills да кръжи напред-назад повече от половин час. По ирония на съдбата това е мястото, където НЛО образува триъгълна форма. Трябва да отбележа също, че не бях сам. с мен бяха приятелите ми, когато заснех това видео на НЛО. Не знам дали нещо се случва, но всичко това изглежда доста интензивно през последните дни. Определено не е нормално и обикновено."

Автор: (Steven Barone @ Youtube)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Събитие за призоваване на НЛО

Събитие за призоваване на НЛО се проведе в Макартър Парк (MacArthur Park), Лос Анджелис на …