Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА / ЕП 2

НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА / ЕП 2

Peter Simeonov Black & Wite 200px"От глупост си мислим, че знаем всичко за света в който живеем...но всъщност нищо не знаем. Интелект, който мисли на по-висши нива, за нас ще е непонятен и в действията си и в намеренията си!"
Пешо Симеонов

НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА
ВТОРИ СЕЗОН (2014)

Странни наблюдения в небето, мистериозни изчезвания, странни, ужасяващи създания и доклади за реални сблъсъци с НЛО.
В "
Необясними досиета" са представени, някои от най-добрите и най-озадачаващи истински истории в света. Разкрийте някои от най-дълбоките и смущаващи загадки с разследвания на интелигентни проучвания на журналисти и изследователи в креативен стил, които ще ви отворят вратата към тъмната стая на непознатото. Всички тези загадъчни явления идват от достоверни източници и са придружени с факти и доказателства от първа ръка, заедно с множество свидетели, чиито истории ще ви отведат на едно мистериозно пътуване, което завършва наистина необяснимо. В този странен но реален свят откриваме, че има неща, които искат обяснения и отговори. Въпреки всичко, те често водят до още по-наложителни въпроси.
Изпълнителен продуцент: Richard Bond
Продуцент на сериала: John Fothergill

ВТОРИ ЕПИЗОД
Перуански извънземен череп и балтийски НЛО
Малък скелет в Перу обърква учените. Дали това е липсващото звено в човешката еволюция или е доказателство за извънземен контакт? А в Балтийско море, екип на търсачи на съкровища се натъква на странен обект.

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

КОЙ УБИ ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА КОЛА? /2006/

КОЙ УБИ ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА КОЛА? За български превод, използвайте менюто, долу в дясно на плеъра!   …

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

s2Member®