Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА / ЕП 7

НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА / ЕП 7

Peter Simeonov Black & Wite 200px"От глупост си мислим, че знаем всичко за света в който живеем...но всъщност нищо не знаем. Интелект, който мисли на по-висши нива, за нас ще е непонятен и в действията си и в намеренията си!"
Пешо Симеонов

НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА
ВТОРИ СЕЗОН (2014)

Странни наблюдения в небето, мистериозни изчезвания, странни, ужасяващи създания и доклади за реални сблъсъци с НЛО.
В "
Необясними досиета" са представени, някои от най-добрите и най-озадачаващи истински истории в света. Разкрийте някои от най-дълбоките и смущаващи загадки с разследвания на интелигентни проучвания на журналисти и изследователи в креативен стил, които ще ви отворят вратата към тъмната стая на непознатото. Всички тези загадъчни явления идват от достоверни източници и са придружени с факти и доказателства от първа ръка, заедно с множество свидетели, чиито истории ще ви отведат на едно мистериозно пътуване, което завършва наистина необяснимо. В този странен но реален свят откриваме, че има неща, които искат обяснения и отговори. Въпреки всичко, те често водят до още по-наложителни въпроси.
Изпълнителен продуцент: Richard Bond
Продуцент на сериала: John Fothergill

СЕДМИ ЕПИЗОД
Прикриване на факти за НЛО от ЦРУ


"От глупост си мислим, че знаем всичко за света в който живеем...но всъщност нищо не знаем. Интелект, който мисли на по-висши нива, за нас ще е непонятен и в действията си и в намеренията си!" Пешо Симеонов НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА ВТОРИ СЕЗОН (2014) Странни наблюдения в небето, мистериозни изчезвания, странни, ужасяващи създания и доклади за реални сблъсъци с НЛО. В "Необясними досиета" са представени, някои от най-добрите и най-озадачаващи истински истории в света. Разкрийте някои от най-дълбоките и смущаващи загадки с разследвания на интелигентни проучвания на журналисти и изследователи в креативен стил, които ще ви отворят вратата към тъмната стая на…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ рейтинг - 33%

33%

резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4.55 ( 18 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА / ЕП 1

"От глупост си мислим, че знаем всичко за света в който живеем...но всъщност нищо не …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.