Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / НЕОБЯСНИМО (с.1/еп.4)

НЕОБЯСНИМО (с.1/еп.4)

НЛО, Мохман и болестта на Морджелон 

18 септември 2013 г.,

Аржентина НЛО - Хоакин Ви Гонсалес, малък град в Аржентина изглежда привлича НЛО. Местен кмет е записал стотици НЛО в протежение на над 20 години. През 1995 г., непознат летящ обект, се забива в близка планинска верига. Местният пилот Тони Галваго и приятелите му намират мястото на катастрофата, но последва забрана за по-задълбочено разследване. През 2009 г. Над 30 свидетели виждат блестящ космически кораб с формата на пура в небето. Някои зрители успяват да си направят снимки, преди градът да потъне в тъмнина. Прекъсването на електрозахранването се простира върху площ от 120 мили и продължава повече от 12 часа. Може ли извънземни същества наистина да стоят зад това? И ако е така, защо?

Мохман "Mothman" - През 2009 г. в град Point Pleasant, Западна Вирджиния, САЩ, се наблюдава странно създание. Свидетелите го описват като 6-7 фута високо с червени очи и гигантски размах на крилата. Преди 50 години повече от сто свидетели са видели създанието в града непосредствено преди разпадането на моста "Сребърна река" - трагедия, довела до смъртта на 46 души. Дали връщането на "Mothman" означава, че друга трагедия ще завладее града?

Болестта на Морджелон - 15 000 души по света страдат от странна болест, която официално дори не съществува. Страдащите съобщават за ужасни кожни лезии, усещане, че насекоми пълзят под кожата им и неидентифицируеми многоцветни влакна, които израстват от телата им. Наричат ​​го болестта на Моргелън, но никой не е съгласен с това какво е, откъде идва и как да го излекува.


Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

НАЦИСТКИ ОКУЛТНИ ОБЩЕСТВА

Дълбоките окултни влияния в похода на Хитлер към властта са разкрити. Нацистите си изграждат цяла …