Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / НЕОБЯСНИМО (с.1/еп.6)

НЕОБЯСНИМО (с.1/еп.6)

Спонтанно изгаряне на хора и Карлос де Лос Сантос

Спонтанно изгаряне на човек - Оклахома, февруари 2013 г. Овъглените останки на мъж се свеждат до купчина пепел в собственият му дом. Странно, пожарните следователи не откриват пожар около него. Дали той е последната жертва на спонтанното изгаряне на хора? Докато разследващите се справят с въпроса, Франк Бейкър, изисква обяснения за ужасяващото явление, което го е накарало да преживее три пъти ужаса от самозапалване без известна причина.

Карлос де лос Сантос - пилотът Карлос де лос Сантос е на път за Летище Мексико Сити, когато внезапно е заобиколен от три НЛО. Карлос е ужасен, тъй като сребърните дискове взимат тотален контрол над самолетитът му, а след това го повдигат на голяма надморска височина, заплашвайки фатален стенд. Карлос придобива контрол, когато странните обекти внезапно се отдръпват с несъмнено висока скорост и правят въздушни маневри, които никой съвременен летателен апарат, създаден от човек, не може да направи. Разследването доказва, че Карлос не е бил нито пиян, нито дрогиран - и действителният 18-минутен аудио запис на отчаяното му позвъняване на летище "Мейдън" свидетелства за истинската му паника. Но за пръв път свидетелски показания от оператор на радарите от кулата на летището в Мексико сити, несъмнено доказват, че самолетът на Карлос е бил "взет на буксир" от три Неидентифицирани Летящи Обекта.
simeonoff logo white


Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

НАЦИСТКИ ОКУЛТНИ ОБЩЕСТВА

Дълбоките окултни влияния в похода на Хитлер към властта са разкрити. Нацистите си изграждат цяла …