Real Time Web Analytics
Начало / ИЗВЪНЗЕМИЕ / НЕПОЗНАТИ ОБЕКТИ СЛЕДВАЛИ МИСИЯ STS-100 НА НАСА

НЕПОЗНАТИ ОБЕКТИ СЛЕДВАЛИ МИСИЯ STS-100 НА НАСА

imagesНАСА публикува серия от снимки направени от борда на космическа мисия STS-100 през април 2001 г. Астронавтите Kent Rominger, Jeffrey Ashby, Yuri V. Lonchakov, Scott F. Parazynski, Umberto Guidoni, Chris Hadfield и John L. Phillips са изпълнявали операция, необходима за инсталирането с роботизираната ръка на Canadarm към Международната космическа станция. В една от многото си орбити, те били ангажирани да снимат Земята. И изведнъж отново загадка. Флотилия от непознати обекти напускали Земята, изплувайки с огромна скорост от атмосферата. Те били ясно заснети от обектива на астронавтите. Защо НАСА публикува снимките обаче, за мен все още е загадка. Знам, че умишлено заличават НЛО. Дали просто тази снимка е преминала през цензурата или е пусната умишлено от анонимен служител, за да бъде открита от обществото не е ясно.

Enlarge

STS 100-708A-48 NASA
STS 100-708A-48 NASA

STS 100-708A-48 NASA

Това е снимка номер sts100-708A-48 направена над Египет 51,6 градуса. Тук не се забелязват обектите, но отдолу съм изрязал увеличение на изображението, което е с много добра резолюция и имам възможност да го направя без допълнителни филтри.
Увеличение на изображение от мисия STS100 на НАСА
Увеличение на изображение от мисия STS100 на НАСА

Ето и петте обекта. Установено е, че сенките са в съответствие с всяка от петте позиции и имат цвят на размазването, представляваща оптичната логика на ъгъла на слънцето по време на фотографията (почти перпендикулярно). С обработка на изображението ясно може да видите разликата и наклонът на всеки един от обектите в любопитна и позната сцена от уфологията.

Оставям зрителя със заключенията си по казуса.

Ето и директен линк към снимката с голяма резолюция от сайта на НАСА: STS100-708A-48НАСА публикува серия от снимки направени от борда на космическа мисия STS-100 през април 2001 г. Астронавтите Kent Rominger, Jeffrey Ashby, Yuri V. Lonchakov, Scott F. Parazynski, Umberto Guidoni, Chris Hadfield и John L. Phillips са изпълнявали операция, необходима за инсталирането с роботизираната ръка на Canadarm към Международната космическа станция. В една от многото си орбити, те били ангажирани да снимат Земята. И изведнъж отново загадка. Флотилия от непознати обекти напускали Земята, изплувайки с огромна скорост от атмосферата. Те били ясно заснети от обектива на астронавтите. Защо НАСА публикува снимките обаче, за мен все още е загадка. Знам, че умишлено заличават…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4.63 ( 3 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Странни НЛО, летящи над “Зона 51” в Невада

Много интересни непознати летящи обекти бяха заснети наскоро с камера над пустинята Невада, много близо …