Real Time Web Analytics
Начало / ВИДЕОТЕКА / НЕПРИЗНАТОТО (Unacknowledged (2017)

НЕПРИЗНАТОТО (Unacknowledged (2017)

Петър Симеонов
Петър Симеонов

Скъпи приятели. Малко след като излезе филма се огледах в интернет за български превод. След десетина дни разбрах, че изглежда от професионалните преводачи на субтитри, никой няма желание да го преведе. Аз обаче не чакам, а действам. Открих субтитри на испански, понеже знам езика много по-добре от английски. И започнах. Предизвикателството лично за мен беше голямо. Имах седмица отпуска и пет дни от нея, прекарах пред компютъра от 8 сутринта до 23 часа вечерта в превод на филма. Станах зомби в буквалния смисъл. Срещнах доста сложни термини, които бяха и сложни за превеждане. Така, че е възможно да има и малки грешки. Лично аз смятам, че се справих, а резултата е тук и за вас. Направих го за всички българи, които се интересуват от тази тема. И да не забравя да кажа най-важното. Когато превеждах, осъзнах, че този филм не е само за интересуващи се и изследователи на НЛО. Този филм е вик на истината към цялото човечество.  Бих написал едно дълго резюме, но няма смисъл. Уморих се да викам. По-добре виж, отколкото да чуеш. Пожелавам Ви приятно гледане.

Unacknowledged 2Оригинално резюме към филма: "Най-голямата лъжа в историята е на път да бъде разбита. НЛО са реални. В края на юни 1947 г. три извънземни космически кораба, са катастрофирали извън военновъздушната база "Розуел". Свидетели от първа ръка, разказват, какво са видели след катастрофите. Описват външния вид на Извънземни Биологични Същества. И най-важното, как всичко това е било умело прикрито от обществото.  Във филма са представени освободени документи на ФБР, ЦРУ и службата за Национална Сигурност на САЩ. В някои от тях са документирани шокиращи факти за прикриването от обществото на розетския камък във физиката. Една нова физика към система за генериране и задвижване със свободна енергия, отговорна за способността на извънземните превозни средства да пътуват в междузвездното пространство. Тази нова система за енергия можеше лесно да замени петрола, газа, въглищата, ядрените централи и с тях целият геополитически и икономически ред на нашата планета. Алчността на шайка банкери, Военният индустриален комплекс и Big Oil, умишлено са спрели това развитие. Бяхме излъгани. И сега, 70 години след Розуел, свидетелите на тази лъжа излизат да свидетелстват в това документално откровение на века, което трябва да шокира света."

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!

Скъпи приятели. Малко след като излезе филма се огледах в интернет за български превод. След десетина дни разбрах, че изглежда от професионалните преводачи на субтитри, никой няма желание да го преведе. Аз обаче не чакам, а действам. Открих субтитри на испански, понеже знам езика много по-добре от английски. И започнах. Предизвикателството лично за мен беше голямо. Имах седмица отпуска и пет дни от нея, прекарах пред компютъра от 8 сутринта до 23 часа вечерта в превод на филма. Станах зомби в буквалния смисъл. Срещнах доста сложни термини, които бяха и сложни за превеждане. Така, че е възможно да има и малки…

ВЪТРЕШЕН РЕЙТИНГ

вашите гласове - 99%

99%

общ

Вашият глас помага, само, за вътрешен рейтинг на сайта, което ще помогне на други посетители да се ориентират в по-интересните публикации тук.

User Rating: 4.51 ( 96 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

След Пентагона М.О.на Британия също разсекрети НЛО досиета

Правителството пусна последната партида от британските секретни файлове за НЛО, след десетгодишната битка на уфолозите. …