Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / НЛО В ЕВРОПА / НЕРАЗКАЗАНИ ИСТОРИИ еп3/с1

НЛО В ЕВРОПА / НЕРАЗКАЗАНИ ИСТОРИИ еп3/с1

НЛО в Европа: Неразказани истории

Небето ни е пълно с мистерии. Неидентифицирани Летящи Обекти са тайно проучвани от правителствени агенции в цяла Европа вече от десетилетия. За първи път са събрани сведения и разкази за Н.Л.О. от целият континент. Според някои експерти, много от срещите имат логично обяснение. Но други продължават да опровергават здравият разум. Дали това са посетители от други светове или природни явления? Дали правителствата в Европа знаят повече отколкото разкриват? Отговорите на тези въпроси се крият в неразказаните истории от европейските Н.Л.О. досиета.

В епизод 3 ще видите:

Пилот разказва за огромен Н.Л.О. на 10 000 м над Париж.

Преподавател в Португалия забелязва странен диск.

Шофьор вижда интензивна странна светлина.

 

ЕПИЗОД 1
ЕПИЗОД 1
ЕПИЗОД 2
ЕПИЗОД 2
ЕПИЗОД 4
ЕПИЗОД 4
ЕПИЗОД 5
ЕПИЗОД 5
ЕПИЗОД 6
ЕПИЗОД 6

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Древните извънземни (еп.5, сезон 12)

ПРОКЛЯТИЕТО НА ФАРАОНА Според легендата, проклятието е било поставено в гробницата на фараон Тутанкамон; изследователите …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.