Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / НЛО заснет по време на ексползията на Space X Rocket

НЛО заснет по време на ексползията на Space X Rocket

Миналата седмица, Elon Musk’s Falcon 9 Space X rocket избухна момент преди старта. Инцидентът остави значителна финансова и технологична загуба както за дружеството, така и за ръководството на Facebook, които трябваше да експериментират с нов вид сателит за видеонаблюдение през социалната им мрежа. В медиите версията за сателита беше, както винаги различна. Обхват на територия от Африка. Хората днес и без това вярват повече на телевизията, отколкото на собственото си убеждение. Но както и да е. Всъщност дружеството Elon Musk’s Falcon е обвинено за дефектен ракетен двигател, който направи искра и в крайна сметка предизвика експлозия на цялата система. Компанията е издала официално изявление относно инцидента. То се основава на документирано разследване за точната причина на експлозията с помощта на Федералната авиационна администрация, Военновъздушните сили на САЩ и НАСА. Следващото поколение космически ракети Space X беше уж за цел да се включи в полет екипаж на НАСА през 2017.

Петър Симеонов
Петър Симеонов

В същото време, НЛО изследователи посочват видео доказателство, показващо, неидентифициран летящ обект, който прелита в момента преди експлозията. Обекта преминава миг преди инцидента, така  че версията, че е отломка от нея, веднага отпада. Също така, отпада и скептичното вечно обяснение, че тъмният летящ обект във видеото е просто птица. Обяснението е просто, ако е птица, трябва да се обясни и кой точно вид е този, който лети със свръхзвукова скорост. Aко между лявата и дясната кула има най-малко 600 метра, така наречената птица тогава прелита със скорост  3600 mph или 1 609.344 метра в секунда, защото обекта преминава от единия край до другия само за 0,25 секунди. Всъщност ако Неидентифицирания Летящ Обект не беше показан кадър по кадър, (във видеото по долу), никой от обществото нямаше да обърне внимание, още повече пък да го забележи. От допълнителнителните обработки на видеозаписа, също така става ясно, че НЛО преминава зад лявата кула, което ознaчава, че не е обект, който преминава в близката зона, пред обектива на камерата. Оставям Ви и вие да направите своите заключения. Информацията подготви за Вас Пешо Симеонов.


Миналата седмица, Elon Musk’s Falcon 9 Space X rocket избухна момент преди старта. Инцидентът остави значителна финансова и технологична загуба както за дружеството, така и за ръководството на Facebook, които трябваше да експериментират с нов вид сателит за видеонаблюдение през социалната им мрежа. В медиите версията за сателита беше, както винаги различна. Обхват на територия от Африка. Хората днес и без това вярват повече на телевизията, отколкото на собственото си убеждение. Но както и да е. Всъщност дружеството Elon Musk’s Falcon е обвинено за дефектен ракетен двигател, който направи искра и в крайна сметка предизвика експлозия на цялата система. Компанията е издала…

Рейтинг зона

Рейтинг - 67%

67%

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4.54 ( 18 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Събитие за призоваване на НЛО

Събитие за призоваване на НЛО се проведе в Макартър Парк (MacArthur Park), Лос Анджелис на …