Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / НЛО над САЩ и Мексико (Видео)

НЛО над САЩ и Мексико (Видео)

MUFON logo 1Знам, че скоро не съм качвал информация за НЛО в този сайт. Това не трябва да говори обаче, че нищо не се случва по този въпрос. Напротив, НЛО са заснети през последните четири месеца по цял свят и според статистиката на МУФОН, реалните наблюдения и доклади в сравнение със същия период от миналата 2016 год. се е увеличил с 10%. Аз лично нямах достатъчно свободно време  през тези месеци за да поддържам жива тази информация. Но се надявам съвсем скоро да подновя тази дейност. В този пост ще Ви представя два видео документа, които са доста интересни, а и от личен опит смятам, че са напълно реални и не са поредните фалшификати. Първия запис е направен над Сиатъл, Вашингтон (САЩ) на 9 октомври 2017 год. Свидетеля и автора на видеозаписа е изпратил доклад в МУФОН на събитието.

Доклад на свидетеля:

Три ярки светлини, които видях, се движеха и промениха местата си в небето. Аз отидох в задния двор на една сграда, за да видя по-добре трите светлини. Те в началото бяха над водата и след това се преместиха над дърветата. Това не ми направи силно впечатление, докато не осъзнах, че те няма да изчезнат, а просто се движат и променят местата си. Гледах ги и ги записах за около половин час.  Светлините в крайна сметка изчезнаха. 

Автор (източник: MUFON)

Следващите кадри са заснети в небето над Тихуана, Мексико на 28 септември 2017 г. Направени са от страна на плажа на Тихуана, точно южно от границата под Империал Бийч, Калифорния (САЩ).

Публикация: Петър Симеонов
simeonoff logo white


Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

НОВ ВИДЕО ДОКУМЕНТ ПРЕДСТАВЯ ДИСКОВИДЕН АПАРАТ ДА КРЪЖИ БЛИЗО ДО МЕЖДУНАРОДНАТА КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ

Нов видео запис показва странен обект, който се приближава много близо до Международната космическа станция …