Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / НЛО над САЩ и Мексико (Видео)

НЛО над САЩ и Мексико (Видео)

MUFON logo 1Знам, че скоро не съм качвал информация за НЛО в този сайт. Това не трябва да говори обаче, че нищо не се случва по този въпрос. Напротив, НЛО са заснети през последните четири месеца по цял свят и според статистиката на МУФОН, реалните наблюдения и доклади в сравнение със същия период от миналата 2016 год. се е увеличил с 10%. Аз лично нямах достатъчно свободно време  през тези месеци за да поддържам жива тази информация. Но се надявам съвсем скоро да подновя тази дейност. В този пост ще Ви представя два видео документа, които са доста интересни, а и от личен опит смятам, че са напълно реални и не са поредните фалшификати. Първия запис е направен над Сиатъл, Вашингтон (САЩ) на 9 октомври 2017 год. Свидетеля и автора на видеозаписа е изпратил доклад в МУФОН на събитието.

Доклад на свидетеля:

Три ярки светлини, които видях, се движеха и промениха местата си в небето. Аз отидох в задния двор на една сграда, за да видя по-добре трите светлини. Те в началото бяха над водата и след това се преместиха над дърветата. Това не ми направи силно впечатление, докато не осъзнах, че те няма да изчезнат, а просто се движат и променят местата си. Гледах ги и ги записах за около половин час.  Светлините в крайна сметка изчезнаха. 

Автор (източник: MUFON)

Следващите кадри са заснети в небето над Тихуана, Мексико на 28 септември 2017 г. Направени са от страна на плажа на Тихуана, точно южно от границата под Империал Бийч, Калифорния (САЩ).

Публикация: Петър Симеонов
simeonoff logo white


Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Събитие за призоваване на НЛО

Събитие за призоваване на НЛО се проведе в Макартър Парк (MacArthur Park), Лос Анджелис на …