Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / НЛО – РАЗСЕКЕРЕТЕНИ

НЛО – РАЗСЕКЕРЕТЕНИ

НЛО разсекретени(UFO's Declassified)

Канадска документална поредица, 2014 г.

Резюме за филма от Пешо Симеонов

Peter Simeonov Black & Wite 200pxКато цяло сериала е много добре направен. Пилотният Епизод 1 е един добър старт. Битката за Лос Анджелис. Ако не знаете нищо за този инцидент, епизод 1 обхваща темата доста добре. Разказвача е добре избран, защото звучи много на Майк Роу. Тази озвучителна версия на български език е както винаги унищожителна за истинските качества на филма. Много пъти съм казвал, че ако актьорите в България, след като завършат НАТФИЗ не могат да се реализират за това, което са учили, поне да не развалят вече създадени чуждестранни продукции с много труд. Едни хубави субтитри биха свършили отлична работа. Но в България както винаги нещата са винаги в обратна посока. Васил Найденов беше казал: " Нахалния човек ме плаши, защото той може да погребе много хора, които са наистина талантливи!".

ScreenShot001За съжаление тези епизоди не ми дадоха абсолютно никаква нова информация. Може би, защото вече съм гледал много подобни документални филми,. А и знам много повече за случаите от разсекретените документи. По темата в тази серия вече съм писал (Виж тук). Все пак е разочароващо да не открия нищо ново, просто повтаряне на старата информация, последвано от вечното телевизионно натякване, че доказателствата са неубедителни. Което е доста старомодно за пропаганда. Специално в този епизод е доста смешно твърдението на скептиците, че това са просто балони или кълбовидни мълнии. Ако не сте гледали до сега НЛО документални филми, то това е вашия сериал. Ако сте твърд НЛО ентусиаст не го препоръчвам, тъй като не съдържа нищо ново. Всъщност това е ваш избор! Приятни минути!


НЛО разсекретени(UFO's Declassified) Канадска документална поредица, 2014 г. Резюме за филма от Пешо Симеонов Като цяло сериала е много добре направен. Пилотният Епизод 1 е един добър старт. Битката за Лос Анджелис. Ако не знаете нищо за този инцидент, епизод 1 обхваща темата доста добре. Разказвача е добре избран, защото звучи много на Майк Роу. Тази озвучителна версия на български език е както винаги унищожителна за истинските качества на филма. Много пъти съм казвал, че ако актьорите в България, след като завършат НАТФИЗ не могат да се реализират за това, което са учили, поне да не развалят вече създадени чуждестранни продукции…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ рейтинг - 57%

57%

резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4.69 ( 7 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Древните извънземни (еп.13, сезон 11)

В този епизод ще видите. ОТВЪД РОЗУЕЛ Розуел вероятно е най-известният случай с НЛО в …