Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / НОВ ВИДЕО ДОКУМЕНТ ПРЕДСТАВЯ ДИСКОВИДЕН АПАРАТ ДА КРЪЖИ БЛИЗО ДО МЕЖДУНАРОДНАТА КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ

НОВ ВИДЕО ДОКУМЕНТ ПРЕДСТАВЯ ДИСКОВИДЕН АПАРАТ ДА КРЪЖИ БЛИЗО ДО МЕЖДУНАРОДНАТА КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ

Нов видео запис показва странен обект, който се приближава много близо до Международната космическа станция и след това изчезва с огромна скорост.

You Tube канала "SecureTeam 10", който е с близо 900 000 абонати, пусна част от този видео документ.

НАСА публикува изявление за инцидента, като го свързва с твърденията за нередности около МКС като казва, че това са просто нарушения в обектива и не представляват извънземно присъствие. Тайлър Глокнерr, кой стои зад гласът на "SecureTeam 10", заяви, че  НЛО се премества така, сякаш знае, че камерата записва.

Трябва да допълня, че съобщенията за НЛО са се увеличили през последните години. Книгата "UFO Desk Reference" разкри, че наблюденията на НЛО в САЩ са нараснали от 3479 през 2001 г. до 11 868 през 2015 г.. Резюмето на книгата в Amazon (Виж тук),  представя и анализ на данни за повече от сто хиляди наблюдения на НЛО, съобщени по време на първите 15 години от 21 век.

Вижте видео записа и вие:

Автор на публикацията: Петър Симеонов

Нов видео запис показва странен обект, който се приближава много близо до Международната космическа станция и след това изчезва с огромна скорост. You Tube канала "SecureTeam 10", който е с близо 900 000 абонати, пусна част от този видео документ. НАСА публикува изявление за инцидента, като го свързва с твърденията за нередности около МКС като казва, че това са просто нарушения в обектива и не представляват извънземно присъствие. Тайлър Глокнерr, кой стои зад гласът на "SecureTeam 10", заяви, че  НЛО се премества така, сякаш знае, че камерата записва. Трябва да допълня, че съобщенията за НЛО са се увеличили през последните години.…

Вътрешен рейтинг

общ резултат - 27%

27%

резултат

Вашият глас

User Rating: 4.73 ( 8 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Събитие за призоваване на НЛО

Събитие за призоваване на НЛО се проведе в Макартър Парк (MacArthur Park), Лос Анджелис на …