Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / Огън в небето: Дейли Планет разследва

Огън в небето: Дейли Планет разследва

discovery-networks-internationalDiscovery Networks International (DNI) излъчи една гледна точка на експлозията на руския метеорит от 15 февруари 2013 година обобщена със заглавието "Огън в небето: Дейли Планет разследва". Точно поради тази причина трябва да се подчертае, че Русия също имат научна гледна точка, която не бива да се омаловажава по политически и еснафски причини с днешна дата. Според проф. Татяна Бордовицина от Националния изследователски държавен Университет на Томск, това събитие е свързано с преминаването на 2012 DA14 покрай Земята, което означава, че този астероид вероятно се придружава от голям брой малки частици, които са разположени в неговата орбитата, преди или след него. Дни след като метеорита падна в Русия, аз направих кратък видео клип, който веднага публикувах в канала ми в You Tube. Мисля, че мястото му е именно тук.

Около 9:15 местно време в небето над Челябинска и Свердловска области е забелязан ярко светещ падащ обект, оставящ дълга следа от дим. Навлизането му в атмосферата е видяно още в Казахстан. Метеоритът пада от юг-югоизток, и се взривява в стратосферата над Челябинск, като осветява много ярко огромна площ. Минути по-късно ударна вълна разтърсва града и населените места в областта. Според експертите метеорита е бил с тегло близо 11 т. Експлозията се е случила само на 900 мили от центъра на Москва, със силата, равна на тази на атомна бомба, при скорост от почти 34 000 мили в час. Голямата вълна на светлината и интензивност е записана и видяна от минувачи на далечина от стотици километри, създавайки звукови взривове и огромни шокови вълни от които са изпочупени прозорци, сринати са покриви и в резултат са ранени близо 1000 души. В същото това време, астероид с размера на 13-етажна сграда преминава на 17,100 мили от Земята преди да се отправи към космоса.
Дали двете събития са свързани? А дали в бъдеще може да се случи без предупреждение още по-голям сблъсък? Какво ще се случи след това и как можем да се подготвим?Присъединете се към учени, физици, астрономи и експерти от цял свят, тъй като те изследват този основен феномен и това, което е на хоризонта за бъдещето на нашата планета.

ОГЪН В НЕБЕТО - След падането на метеорита в Челябинск

Discovery Networks International (DNI) излъчи една гледна точка на експлозията на руския метеорит от 15 февруари 2013 година обобщена със заглавието "Огън в небето: Дейли Планет разследва". Точно поради тази причина трябва да се подчертае, че Русия също имат научна гледна точка, която не бива да се омаловажава по политически и еснафски причини с днешна дата. Според проф. Татяна Бордовицина от Националния изследователски държавен Университет на Томск, това събитие е свързано с преминаването на 2012 DA14 покрай Земята, което означава, че този астероид вероятно се придружава от голям брой малки частици, които са разположени в неговата орбитата, преди или след него.…
Общ рейтинг - 53%

53%

User Rating: 4.36 ( 13 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Древните извънземни (еп.15, сезон 11)

В този последен епизод от 11 сезон ще видите. ШИВА РАЗРУШИТЕЛЯТ За вярващите индуисти Шива …