Real Time Web Analytics
Начало / ИГРАЛНИ ФИЛМИ / ОТВЛЕЧЕНИ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ: ИНЦИДЕНТЪТ В ЛЕЙК КАУНТИ

ОТВЛЕЧЕНИ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ: ИНЦИДЕНТЪТ В ЛЕЙК КАУНТИ

Alien-1998-MALKAОтвлечени от Извънземни:Инцидентът в Лейк Каунти (Отвлечени от Извънземни: видеозапис на сем.Макферсън в Австралия) е псевдо-документален филм, режисиран от Дийн Алиото. Всъщност филма е създаден по действителен случай по разказите на австарлийско семейство. Тази версия на филма е първоначално излъчена по UPN на 18 януари 1998 г. Томи, тийнейджър от Лейк Каунти, щата Минесота, който прави домашен филм на вечеря за деня на благодарността, заснема случващото се докато семейството му е нападнато и в крайна сметка отвлечено от извънземни. Филмът води до объркване и противоречия между зрителите, много от които смятат, че той е заснет в реална обстановка, и не осъзнават, че е измислен. Въпреки всичко, тези събития са били факт, и филма е направен по разкази на самите очевидци, които са останали анонимни, нещо, което не беше споменато от критиците на филма, което от друга страна пък прави филма още по-интересен. Този филм е класика в жанра и затова го включваме в списъка за онлайн гледане в нашия сайт. Отворете съзнанието си, но не забравяйте да затворите преди това вратите. Пожелаваме Ви приятно гледане.

incident-in-like-county_00000


Отвлечени от Извънземни:Инцидентът в Лейк Каунти (Отвлечени от Извънземни: видеозапис на сем.Макферсън в Австралия) е псевдо-документален филм, режисиран от Дийн Алиото. Всъщност филма е създаден по действителен случай по разказите на австарлийско семейство. Тази версия на филма е първоначално излъчена по UPN на 18 януари 1998 г. Томи, тийнейджър от Лейк Каунти, щата Минесота, който прави домашен филм на вечеря за деня на благодарността, заснема случващото се докато семейството му е нападнато и в крайна сметка отвлечено от извънземни. Филмът води до объркване и противоречия между зрителите, много от които смятат, че той е заснет в реална обстановка, и не…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ рейтинг - 82%

82%

резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4.22 ( 19 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

ЧЕТВЪРТИЯТ ВИД

Трилър, включващ неразрешена мистерия в Аляска, базиран на истински факти. В едно от градчетата в …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.